Ero Wind Power ja vuorovesivoimaaUnited States tuuliresursseja ja voimajohdot kartta

Wind Power vs vuorovesivoimaa

Kanssa tuulivoimalat rakennetaan off-shore, jotkut ihmiset ajattelevat työllistää valtaa meren valtaan kodeissa. Enemmän sopivasti nimeltään vuorovesivoimaa, se purkaa energiaa liikkuvan vuorovesi ja muuntaa sen sähköksi; aivan kuten kuinka tuuliturbiinien muuntaa tuulienergian sähköksi. Suurin ero tuuli- ja vuorovesienergia on luotettavuus. Tuuli ei ole oikeastaan ​​kovin ennustettavissa ilmiö, mutta voit arvioida, kuinka usein ja kuinka voimakas se olisi. Vertailun vuoksi nousu ja lasku vuorovesi on hyvin ennustettavissa vaikka kuinka korkealle tai kuinka pieni se olisi.

Kun se tulee sijoitus, tuulivoimaa on yliotteen, koska suurempi määrä paikkoja, joissa voi sijoittaa tuulivoimaloita. Se voidaan sijoittaa vuoria, tasankoja, rannat, ja jopa off-shore. Sen sijaan, vuorovesi voimalaitokset tarvitse olla hyvin erityinen paikka; usein suulla jokien tai rannalla. Tämä asettaa rajoituksen jossa voi käyttää vuorovesienergia.

Merkittävä haitta vuorovesivoiman on sen suuri vaikutus ympäristöön, mikä tärkeämpää on luontoa. Jotkut vuorovesi voimalat lisäävät veden suolapitoisuus, koska se estää vapaata vettä. Nopeasti liikkuva turbiinit voivat myös imeä kala kuten lohi ja padot voivat estää heidän uida jokea. Tuulivoimalat on hyvin pieni vaikutus ympäristöön. Terät pyörivät hitaasti, vaikka joitakin raportteja, että linnut eivät lyödä niitä. Luultavasti suurin valituksen tuulivoimalat on, että ne näyttävät olevan silmätikku joillekin ihmisille.Jokaisen uusiutuva energialähde, suurin osa kustannuksista on katettua. Vuorovesienergian on suuri haitta tässä, koska kustannukset rakentaminen on erittäin korkea ja elpyminen kestää hyvin pitkään. Sen sijaan tuuliturbiinia voidaan rakentaa kasvien ja kootaan paikan päällä. Tämä vähentää merkittävästi rakennuskustannukset. Kyky lisätä tuuliturbiinien yksi kerrallaan vähentää myös sijoittajille.

Juuri nyt, tuulivoima on houkuttelevampi kuin vuorovesienergia. Mutta tutkimus muita keinoja hyödyntää vuorovesivoimaa jatkuu. Joten uusia ja parempia tapoja tehokkuutta ja vähentää kustannuksia voidaan vielä havaitsematta.

Yhteenveto:

Vuorovesienergian on luotettavampi kuin tuulivoima

Vuorovesienergian on rajoitetumpi sijoituspaikka kuin tuulivoiman

Vuorovesienergian on suurempi ympäristövaikutus kuin tuulivoiman