Ero lodine ja jodidinlodine vs jodidin

Tietyt kemikaalit ovat tärkeitä kehossamme. Nämä voivat ohjata hormonit ja rauhaset, jotka toimivat kehossamme 'normaalin ja asianmukaisen aineenvaihduntaa. Ilman näitä kemikaaleja, jotka voisimme saada ruokaa syömme, voisimme puuttua tiettyjen ravintoaineiden ja erityisiä vitamiineja riittävään kasvuun, kehitykseen, sekä oikeus metabolian energiaa. on näitä kemikaaleja, että elimistö tarvitsee, joka tekee meistä todella toimivat oikealla tavalla.

Yksi kemikaalien meidän rauhaset tuottavat on jodi. On myös ns jodidi. Mitä eroja näiden kahden?

Kemian, jodi ja jodidi voidaan hyvin kuvata ja eriytetty. Jodi sisältyy alkuaineiden, mutta jodidin ei sisälly, koska se 's ioni eikä elementti. Kemiallinen merkki Jodin on' I ', kun jodidi on atomi ja edustaa' -1. 'Jodi' s väri on sininen, kun jodidi on väritön.

Jodi tuli perheen halogeenit, kuten fluoria ja bromia. Jodidi-ionit tulevat perheen halogenideista.

Jodi-rikas elintarvikkeet ovat enimmäkseen SEAFOODS. Jodi on tärkeä kehossa, koska sen puute johtaa struuma ja myxedema tai kilpirauhasen vajaatoiminta. On myös kaupallisesti valmis jodi ratkaisuja, kuten Lugolin 's liuosta. Jodi käytetään myös veden desinfiointiaineella. EDDI, joka on eläin, täydentää, tarvitsee suuren määrän jodia, jotta voidaan tuottaa.Jodidi, toisaalta, ei voida löytyy elintarvikkeita. Kuitenkin, kun se yhdistetään muihin elementtejä, se voi toimia ihmelääke kuten SSKI tai kaliumjodidia. Tämä lääke toimii avaamalla limaa hengitysteissä ja on hoito liikatoimintaa. Hopeajodidi käytetään valokuvafilmeissä kuin valoaktiivinen komponentti.

Jodi aikana havaittiin 1811 Bernard Courtois.

Yhteenveto:

1. Jodi on elementti, kun jodidi on ioni.
2. kemiallinen symboli jodi on 'I', kun taas jodidi, koska se 's atomi, esitetään' -1. '
3. Jodi 's väri on sininen, kun jodidi on väritön.
4. Jodi tuli perheen halogeenit, kuten fluoria ja bromia. Jodidi-ionit tulevat perheen halogenideista.