Ero Crystal ja Crystalline Crystal vs Kiteinen

Sanat 'crystal' ja 'kiteinen' ovat pohjimmiltaan samat. Ne ovat vain käytetään eri tavalla, koska, miten niitä käytetään eri puolilla puhetta tai eri koulutusaloilla.

'Crystal' tietokoneessa, voi viitata eräänlainen ihmisen ja koneen rajapinta, kun taas muiden tieteiden se voi myös olla tapa järjestää soluyksiköiden nojalla niiden mitat tai aksiaalinen symmetries. Kuitenkin, 'Crystal' käytetään pääasiassa geotieteitä (geologia) viitaten kiinteää elementtiä joissa atomeja tai ioneja, jotka ovat rakenteeltaan toistuvana tavalla, joka ulottuu jokaiseen alueellinen ulottuvuus. Tämä säännöllinen järjestely tekee kiteet tukevampi kuin muu asia, kuten kaasu- ja nesteitä. Termi itsessään on johdettu 'Krystallos' kreikkalainen sana, joka tarkoittaa joko 'Rock, kide' tai 'jäätä.'

Toisaalta, 'kiteinen' tarkoittaa samaa Kristallimainen kiviä, mutta sitä käytetään pääasiassa adjektiivi, joka kuvaa mitä tahansa esinettä, mineraali- tai kohde, joka rakenteellisesti ja esteettisesti näyttää yhteinen kristallin. Voimme siis sanoa, että grafiitti on kiteistä kallio. Termi on todella otettu sana 'crystallinus', joka on Latinalaisen alkuperää.

Mitään, mikä on läpinäkyvä, selkeä, ja se koostuu kiteiden kuvataan kiteistä luonnossa. Se on myös kuvattu olevan terävät ääriviivat. Vesi jää, kalsiitti, aragonite, kvartsi, grafiitti ja hydroksyyliapatiittikromatografia ovat joitakin yleisimpiä maan mineraaleja näytteille kiderakenteet.Lisäksi useimmat metallit tänään tehdään kiteisessä tilassa erilaisia ​​kemiallisia sidoksia. Tämä on valmistajien tuottaa vahvemman tuotteita kaupalliseen käyttöön ja erityisesti, alalla rakentamisen.
Kiteisyys esine mitataan joko DSC-tai röntgendiffraktiolla. Tässä yhteydessä, on olemassa neljä eri kiteisyys, jotka on luokiteltu niiden kiteistä tai lasimainen luonne. Holocrystalline, hypocrystalline, hypohyaline, ja holohyaline ovat neljä ensisijaista laadullista tasoa, joista ensimmäinen on täydellinen kiteisen kallion ja viimeisenä koko lasimainen kallio.

Toisessa yhteydessä, adjektiivi 'kiteinen' voi myös viitata mitään, on esitetty selkeästi tai on helppo ymmärtää. Esimerkiksi erillinen raportti tehnyt työntekijä hänen pomo voisi kuvata jälkimmäisen olevan kiteisen koska esityksen selkeys ja suoruus ajatusten esitellään.

Yhteenveto:

1. 'Crystal' on substantiivi, joka viittaa rock-atomeja sisältäviä rakennettu toistuvana tavalla ulottuvat kaikissa tilallisia ulottuvuuksia.
2. 'Kiteinen' on adjektiivi, joka kuvaa kiviä joilla on ominaisuuksia, tai ominaisuuksia kiteitä.
3. 'Crystal' on johdettu kreikan sanasta 'Krystallos', kun taas 'kiteinen' on peräisin latinan sanasta 'crystallinus.'