Ero Diamond ja CrystalDiamond vs? Kristalli

Mikä on Diamond? Nimi timantti on peräisin kreikan sanasta 'ADAMO', joka tarkoittaa vaikein teräs. Diamond on yksi vanhimmista materiaaleista löytyy maan päällä. Tämä kova ja kaunis timantti löydettiin noin 1600 vuotta taaksepäin. Nämä timantit olivat pohjimmiltaan löydettiin seurauksena korkeassa lämpötilassa ja paineessa paikalla meteoriitti vaikutuksia. Timantteja, jotka muodostuvat tämän prosessin aikana on kuitenkin pidetään nuori.

Toisaalta, kide on yleisempi termi, joka voi viitata paljon muita materiaaleja, kivennäisaineita tai. Olemme usein tarkkailla kiteitä jokapäiväisessä elämässä. Suola ja sokeri ovat kaksi yleisintä esimerkkiä kiteitä. Kiteet koostuvat materiaalista, joka on muodostettu tuloksena järjestely useiden molekyylien, atomien ja tai ioneja. He saavat erilaisia ​​muotoja koska ainutlaatuinen järjestelyt mainittujen atomien ja molekyylien.

Osalta niiden todellisista eroista, kaikkea timantti muodostuu seurauksena erittäin paineistettu hiiltä. On myös toisentyyppistä kristallipalan alkuaineista hiilen järjestetty tetraedrielementtiverkossa kiteisen tavalla. Kuitenkin kiteet ovat mineraaleja, jotka tulevat eri muodot, koot ja jopa värejä. Timantit pidetään vaikeinta materiaalin ympärillä taas kiteitä, yleensä, eivät ole niin vaikea verrattuna timantteja.

Kiteet ja timantteja molemmilla on sama koostumus, mutta koska niiden joukkovelkakirjat ovat erilaisia, yksi käytetään 'johtaa' kyniä, kun taas toinen on erittäin kova ja kiiltävä, joka tekee siitä ihanteellisen rengas koristelua. Liimaus timantteja kutsutaan sp3 hybridisaatio hiiltä. Tämä on hieno tapa tilaa kuvaavan kovalenttista sitoutumista hiili. Ei 's ei tarvitse mennä syvemmälle yksityiskohtia tästä liimaus mutta on sanomattakin selvää, timantit ovat erittäin vaikea luonteeltaan, koska voimaa ja suuntaavuus että liimaus.

Lisäksi timantit heijastaa paljon pohdintaa taas kiteitä don 't. Samoin timantit ovat hyviä johtimet lämpöä taas kiteiden huonon sähkönjohtavuuden lämpöä.Yhteenvetona, vaikka timantteja edelleen pidetään kiteitä he silti eroavat toisistaan ​​johtuen seuraavista syistä:

1. Timantit ovat hiiltä. Ne muodostuvat korkeassa lämmön ja paineen syvälle maan 's kuori. Se on kovin luonnollinen aine niin sanotusti.

2. Crystal on mineraali, joka yleensä tulee eri muotoja, kokoja ja jopa värejä. Timantit ovat luonnollisesti epäsäännöllisen muotoisia, mutta ne voidaan muodostaa erittäin tasainen ja täydellinen kiviä käyttämällä tiettyjä ovela tekniikoita.