Ero MCAT ja PCATMCAT vs PCAT

On olemassa paljon eroja MCAT ja PCAT. Ne ovat täysin erilaisia ​​kokeita.

MCAT
MCAT johdetaan ottamista kaikille lääketieteen korkeakouluissa lukuun ottamatta hammas- ja optometrian. Tarkastelu hallinnoi American Association of Medical Colleges.
Tarkastelu on jaettu neljään osaan.

Ensimmäinen osa, joka on sanallinen päättely, on 85 minuuttia kesto ja koostuu 65 monivalintakysymyksiä ja noin 9-10 kohtia 6-10 kysymyksiä jokaisen. Tärkeimmät taidot testataan tässä osassa ovat kriittisiä lukutaito ehdokas.
Toisessa osassa, sanallinen päättely, on 100 minuuttia ja on 77 monivalintakysymyksiä. On 10-11 kohtia 4-8 kysymyksiä jokaisen, myös 15 stand-alone kysymykset ovat siellä. Analyyttinen päättely, tietojen tulkinta taitojen, yleisen kemian ja fysiikan käsitteitä testataan tässä osiossa.
Seuraava kirjoitelma jakso on 60 minuuttia kestäneessä joka koostuu 2 avointa-tyyppinen kysymyksiä, jotka analysoivat kriittistä ajattelua, henkinen organisaatio, kirjallinen viestintä.
Viimeinen jakso perustuu biologia ja kestää 100 minuuttia. Tässä osassa on 77 monivalintakysymyksiä, noin 10-11 kohdat 4-8 kysymyksiä jokaisen, ja 15 stand-alone kysymyksiä. Perusbiologian ja orgaanisen kemian käsitteitä, analyyttinen päättely, ja tietojen tulkinta ovat koetuksella.

PCAT
PCAT on tentti kehittämä PsychCorp joka on merkki Pearson. American Association of Colleges Farmasian seuraamuksia tämän testin, koska pääsykokeen ottamista osaksi apteekki korkeakouluissa.
PCAT tutkimus on jaettu seitsemään osaan.Ensimmäisessä osassa, kirjoittaminen testin on subjektiivinen tyyppi 30. minuutilla kestoltaan ja analysoi ongelmanratkaisun taitoja ja sopimusten kielitaidon.
Sanallinen taipumuskoe koostuu 48 monivalintakysymyksiä testaus analogisen ja lauseen loppuun taitoja. Se on myös 30 minuutin ajan.
Biologia Testi on 48 monivalintakysymyksiä 30 minuuttia, ja taidot testataan ovat: yleinen, mikrobiologian, anatomia ja fysiologia.
Kemia, jälleen, on 48 monivalintakysymyksiä 30 minuuttia kestoltaan. Hakijan on perustiedot, lähinnä, yleinen ja orgaaninen kemia.
Tämä testi seuraa lyhyt tauko.
Seuraavassa osassa aloitetaan testi on samanlainen kuin ensimmäinen.
Lukemisen ymmärtäminen, 6 toistuvat siellä 48 kysymyksiä vastata johon arvioida ymmärtämistä, analysointia ja arviointia.
Viimeisen 40 minuutin jakso 48 monivalintakysymyksiä on suunniteltu testaamaan taitoja: matematiikka, algebra, todennäköisyys ja tilastot, Precalculus ja hammaskivi.

Yhteenveto:

1. MCAT on lääketieteelliseen sisäänkäynti; PCAT on apteekki.
2. MCAT on 8 1/2 tuntia; PCAT on noin 4 tuntia.
3. MCAT edellyttää laajaa tietämystä; PCAT perustiedot.
4. MCAT tulokset monivalintakysymyksiä alueella 1 15; ne PCAT alueella 200-600.
5. MCAT vaatii loogista ajattelua; PCAT vaatii ulkoa.