Ero HTS ja HCSHTS vs HCS

'HTS' ja 'HCS' ovat tärkeimpiä välineitä käytetään lääkeaineen suunnittelu tekniikkaa. Niiden väliset erot eivät ole niin tiukkoja.

HTS
'HTS' tarkoittaa 'tehoseulonnan.' Se on tieteellinen menetelmä kokeita käytettiin keksinnön mukaisessa menetelmässä huumeita. Se käyttää herkkä ilmaisimet, robotiikka, nesteannostelijoihin sekä tietojenkäsittely- ja valvonta-ohjelmisto. Käytön tehoseulonnan, tutkija voi tehdä miljoonia geneettisten, farmakologinen ja kemiallinen testit paljon lyhyemmän aikaa. Käyttö Tekniikka mahdollistaa tutkijan nopeasti tunnistaa antibiootteja, geenit, tai aktiivisia yhdisteitä, jotka mukautuvat tietty bimolecular polku ja ymmärtää rooli vuorovaikutuksen tietyn biokemiallisen prosessin biologiassa.

Tässä tekniikassa immortalisoidut solut tai solujen vakaa kuolleisuus ovat geneettisesti moduloidaan yhdistelmä-engineering osoittaa erityistä tavoitetta molekyylejä. Nämä tavoitteet voidaan käyttää testaamaan monia estäjien tehoseulonnan määritystä.

Tämä tekniikka alkunsa noin 30 vuotta sitten luonnon tuote seulonta vain lääkkeiden, biologisten, bioteknologian tutkimukseen ja kehitykseen. Perusajatuksena on saavuttaa korkea hyötysuhde suorittamalla hyvin suuri määrä biologista kokeet rinnakkain automatisoinnin avulla tekniikoita.

HCS
'HCS' tarkoittaa 'korkea pitoisuus seulontaan.' Epäilemättä tämä tekniikka osakkeita monia keskeisiä tekniikoita tehoseulonnan. Suurin ero näiden kahden välillä on, että HCS saa useita lukemien solusta analyysiin.Vuonna HCS, elävien solujen kuvantaminen on mukana. Sen tavoitteena on talteen ajallista dynamiikkaa ja paikkatietojen ja siten on olemassa voimakas riippuvuus kuva-analyysiin. Tavoitteena korkea pitoisuus seulonta on tasapainottaa kerätä täydelliset tiedot korkea hyötysuhde.

Yhteenveto:

1. 'HTS' ja 'HCS' ovat bi-värinäyttö testi sateenkaaria joiden rajat leviävät. Molemmat ovat poikkeuksellisen luotettavia, laadukkaita, erittäin merkittäviä työkaluja lääketeollisuuden ja keskeisessä asemassa lääketeollisuudessa.
2. Korkea seulontaan analyysi merkitsee yksi osa biologista tai biokemiallisista mekanismeista taas HCS määrityksissä muutos fenotyypin koko solun.