Ero nukleotidi- ja Nucleic AcidNukleotidin vs Nucleic Acid

Jälkeä ihmisen piirteet ja ominaisuudet piilee meidän DNA. Kautta DNA, tulevaisuudessa sairaudet, että olemme vaarassa hankkia myös jäljittää. Näin tekniikka tulee iso käsi.

Nukleotidin ja nukleiinihapon ovat kaksi sanaa, jotka muodostavat ja kuvata DNA tai deoksiribonukleiinihappo. Tarkastellaan erimielisyytensä.

Nukleotidit rakentaa rakennetta DNA ja RNA. Koska nukleotidit ovat molekyylejä, kun nämä on ryhmitelty, ne muodostavat rakenteen RNA ja DNA. Nukleotidit ovat erilaisia ​​ja vaihtelevia tehtäviä. Ensinnäkin, nukleotidit toimivat energialähteiden kemiallisessa muodossa. Nämä ovat ATP tai Adenosiinitrifosfaatti ja CAM syklinen adenosiinimonofosfaatti. Toiseksi, nukleotidit käytetään soluviestitykseen kautta CGM syklinen guanosiinimonofosfaatti ja CAM. Lopuksi nukleotidit hyödynnetään kofaktoreita entsyymin reaktioita, kuten flaviinimononukleotidi, koentsyymi-A, flaviiniadeniinidinukleotidi, mm.

Nukleiinihappoja ei ole rakenteita tai osia DNA: ta. Nämä ovat jo molekyylejä elävien asioita. Esimerkkejä ovat DNA: n ja RNA: n tai ribonukleiinihappo. Aivan kuten proteiini, nukleiinihappoja myös osaltaan suurin merkittävien makromolekyyleistä, jotka ovat suuria määriä sekä elävien asioita. Vuonna 1871, Friedrickin Miescher löysi nukleiinihappoja. Nukleiinihappo ja tutkimuksen se on yksi kuumimmista uran juuri nyt. On olemassa paljon kokeita koskien sitä kapeampiin kuten biologian ja lääketieteen sekä biokemian, biotekniikan, genomi, rikosteknisen tutkimuksen ja farmasian.Rakenne nukleotidin sisältää nucleobase joka on typpipitoinen emäs plus sokeria erityisesti hiilen sokeri. Tämä hiilen sokeri voi olla deoksiriboosi tai riboosi. Lopuksi viimeinen komponentti nukleotidien koostuvat fosfaattiryhmiä. Nukleiinihappo rakenteet ovat pääosin polymeerin makromolekyylejä. Näitä makromolekyylejä on valmistettu monomeereista nukleotidien alkuperää.

Ymmärtäminen nukleiinihappo- ja nukleotidit mahdollistaa ihmisten ymmärtää enemmän elollisen. Se on uusi aihe ja tärkeä aihe ja sivuliikkeen biologian. Koska nukleiinihapot ovat rakennuspalikoita elämän ottaen lisätutkimuksia niistä voi auttaa meitä parantamaan elämäämme yksi päivä tutkimuksen ja kokeita.

Yhteenveto:

1. Nukleotidit ovat yksi tärkeimmistä osista nukleiinihappojen kun nukleiinihapot itse ovat rakennuspalikoita elämän.