Ero eläinten Mitosis ja Plant MitosisEläinten Mitosis vs Plant Mitosis

Kaikki elantonsa asiat koostuvat yksittäisistä soluista, jotka ovat iso osa yleistä suorituskykyä olento. Eläimet ja kasvit elävät asioita, jotka molemmat koostuvat soluista, vaikka niiden solut voivat eroavat rakenteellisesti ja toiminnallisesti. Lopuksi, me kaikki tiedämme, että jokainen elävä olento täällä meidän ympäristössä on oma tapa selviytyä ja elää.

Eläimet ja kasvit ovat erilaisia ​​rooleja pelata ympäristössämme. Molemmat tehdään samanlainen prosessi lisääntymisen ja kehityksen. Mistä es kaikkea aloittaa? Vastaus tähän on, pohjimmiltaan solutasolla, olipa se eläimen tai kasvin solu. Ennen kuin menemme edelleen vaikka, meidän on ymmärrettävä, että sekä kasvi- ja eläinsoluja ovat eukaryooteissa, mikä tarkoittaa, että tärkeät osat ja rakenteet solun sisällä selkeä suojaava kalvo kutsutaan ydin. Ja lopuksi, nämä solut läpikäyvät prosessia kutsutaan mitoosia.

Mitosis täällä edustaa ihana prosessi solunjakautumisen ja lisääntymiseen. Ajattele tätä hetken. Oletko koskaan miettinyt, miten lapsi voisi kasvaa pitkä aikuinen? Tai kuinka pieni kasvi voi muuttua jättiläinen puuhun? Nämä ovat kaikki johtuu soluihin, ja miten he yrittävät ylläpitää terveyttä elävä olento. Mitoosin käy läpi sarjan vaiheita, jotka ovat joitakin eroja, että eläimen solu- ja kasvisolussa.

Eläinten mitoosia, ei ole erillistä tai samanlainen ulkonäkö on tulos soluihin. Vaikka ne myös tehdään samanlaisia ​​vaiheita, heillä ei ole jäykkä ulkonäkö, vaan ne voivat sopeutua ympäristöönsä. Tämä johtuu siitä, että on olemassa monia erilaisia ​​eläinsolujen riippuen siitä, mitä kehon osaa ne kehittävät, siten niillä on erilainen rakenne tai näyttää. Lisäksi jälkeen mitoosia, eläin- solut ovat pienempiä vacuoles, jotka sisältävät vettä. Lopuksi eläin solut eivät suorita fotosynteesi.

Kasvisoluissa, fotosynteesi on tärkeä prosessi energian ja ruoan tuotannon kasveille. Tämä tapahtuu solun tasolla. Mitoosissa, useimmat kasvisolut osoittavat yhtenäisyyden rakenne ja ulkonäkö, koska niiden kalvot ottamisesta selluloosasta. Huomioi, että tämä ominaisuus ei todettu eläimillä. Lopuksi kasveja solut ovat suuria onteloita, jotka pitävät paljon vettä tarpeen oman selviytymisen.Nämä ovat erot eläimen ja kasvin solun mitoosia. Voit lukea tarkemmin tästä aiheesta, koska perustiedot annetaan vain tässä artikkelissa.

Yhteenveto:

1. Kaikki elävät asiat koostuvat soluista, jotka suorittaa joukko mitoosi vaiheet, jotka ovat ainutlaatuisia kasveissa ja eläimissä.

2. Eläinten solut eivät ole erillistä ulkonäkö aikana loppuun mitoosia, sisältävät pienempiä vacuoles, ja on erilaisia.