Ero bauksiitti ja alumiiniBauksiitti Vs Alumiini

Ihmiset tietävät vähän bauksiitin mutta monet tuntevat alumiinia. Yksinkertaisesti sanottuna, alumiini on peräisin pääasiallinen malmin joka on bauksiitin.

Alumiini on kuitenkin, yleisin metallinen elementti planeetan 's kuori ja kolmanneksi yleisin (runsas) elementti kuoren takana hapen ja piin. Bauksiitti on sen pääasiallinen lähde. Pelkästään Yhdysvalloissa, alumiinia käytetään yleisesti pakkaustarkoituksiin sekä kuljetus- ja rakentaminen. sillä mainitun metalli-, Australia ja Guinea väittävät lähes 50% koko maailman varaus tällaista. Brasilia, Intia ja Jamaika on myös joitakin merkittäviä varauksia metallin.

Bauksiitti on yleisempi termi pala kiven valmistettu oksidien sammutettua alumiini. Se on ensisijainen malmi alumiinioksidia, jota käytetään tekemään todellista alumiinia. Tämä malmi hyödynnetään myös tehdä aluminaattisementti tulenkestävien ja synteettinen korundi. Bauksiitti on todella punaruskea väri ja voi myös olla valkoinen, tan keltainen tai yksinkertaisesti tan.

Color viisas, alumiini näyttää olevan hopeanvalkoinen metalli, joka on erittäin kevyt. Se on itse asiassa kolme kertaa niin tiheä kuin tavallista vettä, mutta sen sitkeys on epäilemättä. Tämä on syy, miksi monet kuljetuskalusto lukien pisimmällä kuten avaruussukkula ja lentokoneet käyttävät runsaasti alumiinia päällystää ajoneuvoon tehden näin kestävä; ja samalla mahdollisimman kevyt helpottamiseksi matka. Alumiini on myös monia käyttötarkoituksia kotona joten se on erittäin suosittu elementti yleisimpiä ihmisiä. Tässä yhteydessä alumiini on erittäin sitkeää elementti. Tämä ominaisuus mahdollistaa alumiinia voidaan painaa tiukasti ohuiksi ohuita (alumiini kalvot) ja jopa vedetyksi johtoja.

Alumiini on hyvin reaktiivinen tyyppi metallia. Tämän vuoksi se ei voi olla luonnossa. Se helposti reagoi sekä ilman ja veden kanssa muodostaen jotkut hydroksidit ja jauhemainen oksideja. Siksi alumiinia uutetaan muista malmien kuten maasälvät. Kuitenkin hankkimalla metalli tällaisista mineraalien osoittautuvat delegointi ja kalliiksi energiantarpeesta. Tämä on syy, miksi alumiini valjastetaan enimmäkseen bauksiitin (99%) kaikista alumiinia metalleja, koska se on kaikkein kustannustehokkain lähestymistapa.1. Bauksiitti on yleisempi termi kuin alumiini.

2. Alumiini valjastetaan bauksiitin eikä päinvastoin.

3. Alumiini on metallia, kun Bauksiitti on malmia tai kiven, koska se on tehty monia mineraaleja sekoitettu kokonaan.