Ero Paine ja ForcePaine vs Force

Pakottaa

Force on vetää tai työntää esinettä, joka voi muuttaa kohteen nopeus, johon sitä sovelletaan. Voimme sanoa, että jos voima levitetään objektin yhteen suuntaan ja ei ole vastavoima, niin esine liikkuu. Jos se 's jo liikkeessä, se joko saada nopeammin tai hitaammin riippuen suunnasta käytetyn voiman.

Tämä voidaan yksinkertaistaa ottamalla esimerkin liikkuvan pallo. Kun joku potkii pallo, eli pätee voimaan sitä tiettyyn suuntaan, pallo liikkuu. Jos pallo on jo liikkeessä ja joku potkaisee sitä vaikeampaa suuntaan liikkeen, niin nopeus pallo kasvaa.

Tämä pätee vain silloin, kun voimaa käytetään yhdestä suunnasta ilman suurta vastustusta. Kun on voima vastakkaiseen suuntaan, niin esine liikkuu vastaavasti. Jos päinvastainen voima on vahvempi, pallo liikkuu taaksepäin. Tai jos voima kumpaankin suuntaan on yhtä suuri, niin objekti pysähtyy. Vaihtoehtoisesti liike tulee olemaan tuloksena suuntaan. Tämä voidaan selittää antamalla esimerkki mies istuu tuolilla. Kohdistama voima kehon tuolissa on yhtä suuri voima tuolin työntää takaisin kehon 's voima. Näin potilas pysyy johdolla nolla tuloksena liikettä.

Force edustaa suuruutta ja suuntaa. Se on vektorisuure. Se mitataan Newtonin 'laki. F = m X a.' F 'tarkoittaa' voimaa ',' m 'tarkoittaa' massa 'ja' a 'tarkoittaa' kiihdytys. '' Kiihdytys 'määritellään' muutosnopeus nopeuden. '

Suuri lääkäri Isaac Newton kuvattu myös voima hänen ensimmäinen laki liikkeen. Tämän mukaan voidakseen muuttaa suuntaa liikkeen objektin, voima on sovellettava kehoon.Paine

Paine voidaan selittää voima, on pinta-alayksikköä. Kaava käytetään selvittää paine on P = F / A. 'P' tarkoittaa 'paine', 'F' tarkoittaa 'voima' ja 'A' tarkoittaa 'alue.'

Kun voima kohdistuu laajalla alueella, niin paine kehitetään on alhaisempi verrattuna, että kehitetty pienemmälle alueelle.

Yksikkö paine on pascalia 'laki. Paine on skalaari määrä, koska se ei riipu suunnasta, se on vain riippuvainen suuruus.

Yhteenveto:

1. yksikkö voiman metrijärjestelmän on Newton 's lakia ja Yhdysvalloissa yksikkö on punta. Yksikkö paine on Pascal 'laki, joka voidaan kutsua myös Newton' laki neliömetriä kohden tai psi .
2. Paine selitetään voima on levinnyt erityisesti alueen objektin, johon se toimii päälle; kun taas voima voidaan selittää energiaa sovellettu objektin voidakseen muuttaa objektin 's liikkeen suuntaa.
3. Force, jos käytetään yhdestä suunnasta voidaan muuttaa objektin 's nopeudella. Paine ei muuta kohteen nopeus.