Ero Tislattu ja puhdistettu vesiTislattu vs Puhdistettu vesi

Tislattua vettä ja puhdistettu vesi on monia käyttötarkoituksia. Jotkut saattavat olla tietty sekaannusta kahden katsomallaan kaksi olevan sama ilman suuria eroja. Keskustellaan täällä joitakin eroja tislattu ja puhdistettu vesi.

Puhdistettu vesi on vettä, joka on suodatettu, ja se voisi sisältää joitakin mineraaleja, jotka ovat läsnä vedessä. Puhdistettu vesi tuotetaan monin tavoin, kuten: tislaus, käänteisosmoosi, hiili suodatus, UV hapettumista, mikro suodatus, ja Ioninvaihdin.

Tislattu vesi on vesi päässyt läpi tislausprosessi joka liittyy keittäminen ja tiivistämistä. Tämä prosessi kiehuvaa ja tiivistyvä suoritetaan useita kertoja. Lopussa, yksi saa 100 prosentin vettä. Joten tässä ero on selvä C puhdistetaan on vain suodatetaan ja tislataan keitetään.
Tislattu vesi on täysin puhdasta ilman epäpuhtauksia tai kivennäisaineita. Toisaalta, puhdistettu vesi voi sisältää tiettyjä mineraaleja. Tislattua vettä keitettäessä ja kondensoitiin eivät sisällä mitään epäpuhtauksia.
Tislattu vesi ei ole hyväksi keholle. Koska tämä vesi ei sisällä mitään, se voi epätasapainoa solut, jotka voivat johtaa turvotusta. Tislattu vesi voi jopa kuivata elin.
Tislattua vettä käytetään kokeissa ja myös puhdistusta varten. Tislattua vettä käytetään kehittää Photo Film sekä täyttämiseen akuille.
Puhdistettua vettä käytetään moniin tarkoituksiin, kuten laboratoriokokeet, auto- käyttötarkoituksiin, laserleikkaus, ja autoklaavit.Sekä puhdistettu vesi ja tislattu vesi ovat akvaarioissa, koska ne eivät sisällä mitään epäpuhtauksia, kuten klooria tai kuparia, joka pitää kala esiinny sairauksia. Nämä vedet tiedetään myös tehostavan levien kasvua.

Yhteenveto:

1. Puhdistettu vesi on vettä, joka on suodatettu, ja se voisi sisältää joitakin mineraaleja, jotka ovat läsnä vedessä.
2. Tislattu pummi on vesi päässyt läpi tislausprosessi joka liittyy keittäminen ja tiivistämistä. Tämä prosessi kiehuvaa ja tiivistyvä suoritetaan useita kertoja, ja lopputulos on 100 prosenttia vettä, jossa ei ole epäpuhtauksia.
3. Puhdistettu vesi tuotetaan monin tavoin, kuten: tislaus, käänteisosmoosi, hiili suodatus, UV hapettumista, mikro suodatus, ja Ioninvaihdin.
4. Tislattua vettä käytetään kokeissa ja myös puhdistusta varten. Tislattua vettä käytetään kehittää Photo Film sekä täyttämiseen akuille.