Ero Pituus ja leveysPituus vs Leveys

Tällä hetkellä jonkin verran sekaannusta meneillään erilaistamisprosessissa pituus leveys. Ongelmana on, että kuvaukset kaksi ovat hieman erilaisia ​​riippuen siitä, missä olet oppinut sen. Jos se 's rajoissa luokkasi, useimmat opiskelijat opetetaan matematiikkaa, että suorakulmion parallelogram (rinnakkaiset sivut) on sen pisin puolella kuin pituus, kun lyhyempi sivu on leveys. Tämä on riippumatta siitä, onko pitkä sivu on pystysuorat tai vaaka-puolella. kuitenkin monet ovat havainneet, että pituus on yleensä pystysuora, ja leveys on yksi linjassa vaakatasossa.

Sekaannus jatkuu, koska joissakin muissa näkökohdissa pituus ei ole aina pisin mittaus objektin. Esimerkiksi jotkut johdot ovat todella paksumpia (leveys) vastakohtana leikata lyhyemmiksi. FET-transistorit on myös kanava leveydet, joilla on suurempi toimenpiteitä kuin niiden kanavan pituus. Vuonna maallikko 'ymmärrystä, vaikka pituus on yksinkertaisesti kuvataan kuinka kauan jokin on, kun leveys on kertoa joku miten laaja kohde on.

Leveys on muuten kutsutaan leveys. Se on etäisyys toiselta puolelta toiselle puolelle, joka mittaa yli tietyn muodon tai esinettä, joiden pituudet muodostavat kohtisuoraan reunojen kanssa, kuten siinä tapauksessa, suorakulmion.

Pituus ja leveys ovat kaksi olennaista yksiulotteinen yksikköä verrattuna mittaus suorakulmion 's alueella, joka on tuote, kaksi yksikköä, pituus ja leveys. On olemassa monta yksikköä, joiden pituus on nykyisin käytössä. Alkeellisinta joka on mittari SI mittayksiköt. Muut yksiköt pituus ovat: jalka, piha, maili, ja tuumaa Imperial tai Englanti mittayksiköt. on myös joitakin ei-SI pituus yksiköitä, kuten: mikronia, Norja mil, Ä, ja Fermi .Pituus voi viitata myös siinä määrin aikaa kuin kysyisi, kuinka kauan tiettyä toimintaa kestää. Jotkut käyttävät myös pituus samassa yhteydessä kuin etäisyyden kuten kun joku sanoo, 'Hold se käsivarren' s pituus! '

Yhteenveto:

1. Pituus kuvailee kuinka kauan jokin on, kun leveys on kuvaus siitä, miten laaja kohde on.
2. geometria, pituus liittyy pisimmän suorakaiteen sivulla, kun leveys on lyhyempi puolella.
3. Pituus voi viitata myös siinä määrin aikaa tai mitta etäisyyden.