Ero kovalenttiset ja Polar KovalenttiKovalenttiset vs Polar Kovalentti

Yksi asia me aina kysyä joitakin sivuaineita yliopistolla oli, me todella tarvitsemme tätä? Tai me voimme soveltaa tätä todellisessa elämässä tai meidän aste? Aikana lukion, me myös kysyä samaa, me voimme soveltaa algebran maksamisessa laskut? Me voimme soveltaa trigonometrian menossa kauppakeskuksessa? Yksinkertainen valittaminen on osa elämää, ja me ihmiset olemme ihastunut siihen.

Entä kemia ja sen käsitteitä? Joillekin se, voimme tunnistaa sen jokapäiväistä elämää. Mutta jostain termejä kuten kovalenttiset ja napa-kovalenttinen, voisimme ajatella, miten se vaikuttaa meihin? Olkaamme torjuttava erot nämä sanat ja katso jos se on hakemuksen tosielämässä tai jos se on vain edellytys oppia opiskelijoiden keskuudessa ja kemistit.

Rakenteellinen kokoonpano käsittää tietää, onko elektronit on järjestetty samalla tavalla tai tavalla, joka voi olla ionista tai kovalenttisia sidoksia. Ionisidoksiin ovat tyyppiä joukkovelkakirjoja, jotka tapahtuvat kun elektronit siirretään. Nämä atomit siirretään in-atomien välillä. Kovalenttiset sidokset, toisaalta, ilmenee, kun elektronit ovat yhteisiä. Jälleen on jaettu välissä nämä atomit.

Orgaanisia molekyylejä sanotaan olevan aina kovalenttisia sidoksia, kuten hiili, oksidi, bromia, ja niin edelleen ja niin edelleen. Kun olet selvittänyt, jos elektroni jakaminen on kovalenttinen tai ioninen, seuraava askel on tietää, onko se polaarinen kovalenttinen tai ei-polaarinen kovalenttinen. Esimerkiksi jo luokittelemalla se on kovalenttinen sidos, pitäisi tietää, että kovalenttisia sidoksia ovat vain joko polaarinen tai ei-polaarinen. Ionisidoksiin don 't ovat muita luokituksia toisin kovalenttisia sidoksia.Se on polaarinen kovalenttinen sidos, kun elektronijakautumassa ei ole symmetrinen. Kuitenkin, se on ei-polaarinen kovalenttinen sidos, jos jakelu maksu on symmetrinen. Voidaan myös määrittää, jos se 's polaarista apolaarisiin kovalenttisen sidoksen kautta elektronegatiivisuutta atomin. Korkeammat elektronegatiivisuutta arvot elementin tarkoittaa, että sidos on polaarinen, ja sama elektronegatiivisuus elementin tarkoittaa se' s ei-polaarinen.

Yhteenveto:

1. Electron joukkovelkakirjoja voidaan luokitella joko ioni- tai kovalenttiset sidokset.
2. ionisidoksiin siirtää atomeja keskuudessa elektroneja, kun kovalenttisidoksia osuus atomien välissä elektronit.