Ero tislattu vesi ja keitettyä vettäTislattua vettä vs keitettyä vettä

Vesi on välttämätöntä kaikille ihmisille. Kaikki ihmiset tarvitsevat vettä pitää terveenä ja muiden elintoimintojen. Yleensä kotitalouksissa ihmiset käyttävät keitettyä vettä, koska se tulee turvallista. Kuitenkin ihmiset ovat myös käytetään tislattua vettä heidän mielestään voisi olla turvassa. Sekä keitetty ja tislattua vettä ovat menetelmiä, joita käytetään tekemään veden turvallinen.

Boiling on helppo tapa veden puhdistamiseksi. Se on myös nopein tapa veden puhdistamiseksi. Vesi on yleensä kiehuu 100 astetta, ja suurin osa bakteereista kuolee tässä lämpötilassa, joka tekee veden turvallinen. Mutta vaikka kiehumisen jälkeen voisi olla muitakin viruksia ja loisia, jotka voivat olla haitallisia.

Verrattuna kiehuvaan, tislaus on kehittää prosessi. Prosessi alkaa keittämällä. Kun vesi saa keitetty, höyry lauhdutetaan, ja sitten se jäähdytettiin. Toisin kuin keitettyä vettä, tislattua vettä on täysin vailla epäpuhtauksia. Tislaus tappaa paitsi bakteereita, loiset ja virukset mutta myös pääsee eroon epäpuhtauksia, jotka eivät näy, kuten mineraalit, metallit, ja kemikaaleja.

Verrattaessa keitettyä vettä ja tislattua vettä, jälkimmäinen pidetään puhtaimmillaan. Tislaus on monimutkainen mekanismi, ja sitä ei voida suorittaa kodeissa. Boiling kuitenkin voidaan tehdä kuka tahansa, ja se on helpoin tapa veden puhdistamiseksi. Tislaus voidaan tehdä vain laboratorioissa.Tislattua vettä käytetään moniin tarkoituksiin. Sitä käytetään suorittaa erilaisia ​​kokeiluja ja käytetään myös jäähdytysnesteen autoteollisuuden. Keitettyä vettä käytetään pääasiassa juoma- ja myös valmistelusta ruokia.

Yhteenveto:

1. Sekä keittäminen ja tislaamalla vesi ovat menetelmiä, joita käytetään tekemään veden turvallinen.
2. Boiling on helppo tapa puhdistava vettä, ja se on myös nopein tapa veden puhdistamiseksi.
3. Verrattuna kiehuvaan, tislaus on kehittää prosessi. Prosessi alkaa keittämällä. Kun vesi saa keitetty, höyry lauhdutetaan, ja sitten se jäähdytettiin.
4. Verrattaessa keitettyä vettä ja tislattua vettä, jälkimmäinen pidetään puhtaimmillaan.
5. Toisin kuin keitettyä vettä, tislattua vettä on täysin vailla epäpuhtauksia. Tislaus tappaa paitsi bakteereita, loiset ja virukset mutta myös pääsee eroon epäpuhtauksia, jotka eivät näy, kuten mineraalit, metallit, ja kemikaaleja.
6. tislaus on monimutkainen mekanismi, ja sitä ei voida suorittaa kodeissa.