Ero Alkality ja pHAlkalinity vs pH

Emäksisyys ja pH liittyy ratkaisuihin ja toimenpiteet ovat eri asioita.

pH sanotaan olevan toimenpiteen happamuuden tai emäksisyyden tietyn ratkaisun. pH on yleensä lasketaan arvosta vettä. Veden pH on 7 25 celsiusastetta, ja se tunnetaan neutraali kunnossa. Ratkaisut, jotka on pH vähemmän kuin seitsemän tunnetaan happamissa liuoksissa, ja ne, joiden pH-arvo on yli seitsemän tunnetaan mm.

pH on lyhyt muoto 'Pondus Hydrogenium'. Se voidaan myös nähdä, että pH-arvo merkitsee myös painoa Vety on liuoksessa. Jos on enemmän vetyioneja liuokseen, pH-arvo on pienempi, mikä tarkoittaa, se on hapan. pH on hyvin tärkeä alan biologian, lääketieteen, maatalouden, vesirakentaminen, merentutkimus, ympäristötieteet ja Food Science.Nyt tulossa Alkaliniteetti, se on mitta hydroksidien, bikarbonaatin ja karbonaatti veteen. Alkality tai emäksen muodossa on, kun ratkaisu on enemmän pH-arvo. Kun pH-arvo on neutraali, emäksisyys on läsnä bikarbonaatti-ionin muodossa, mikä näkyy tavallista suolaa. Alkalinity on vastaavissa sovelluksissa samankaltaisina pH-arvon.

Soren Peder Lauritz, tanskalainen kemisti liittyy Carlsberg laboratorio on hyvitetään ajatuksia pH. Hän esitteli käsitteen vuonna 1909. Se oli mukana tämän käsitteen että emäksisyys myös kukoisti. Käsite on johdettu Sören Peder Lauritz sai tarkistettu vuonna 1924 sen jälkeen, kun kävi selväksi, että sähkömotorinen voimat soluihin riippui lähinnä toimintaa kuin pitoisuus vetyioneja.

Yhteenveto

pH on mitta happamuutta tai emäksisyys tietyn ratkaisun.

Emäksisyys, se on mitta hydroksidit, bikarbonaatin ja karbonaatin veteen. Alkalinity tai emäksen muodossa on, kun ratkaisu on enemmän pH-arvo.

Ratkaisut, jotka on pH vähemmän kuin seitsemän tunnetaan happamissa liuoksissa, ja ne, joiden pH-arvo on yli seitsemän tunnetaan mm.

pH on lyhyt muoto 'Pondus Hydrogenium'. Se voidaan myös nähdä, että jos on enemmän vetyioneja liuokseen, pH-arvo on pienempi, mikä tarkoittaa, se on hapan.

Kun pH-arvo on neutraali, emäksisyys on läsnä bikarbonaatti-ionin muodossa, mikä näkyy tavallista suolaa.