Ero Isotrooppinen ja Anisotropic Isotrooppinen vs Anisotropic

'Isotrooppinen' ja 'anisotrooppinen' ovat kaksi vastakkaista adjektiiveja ja substantiiveja käytetään kuvaamaan materiaalien ominaisuuksia ja mineraaleja. Molemmat 'isotropic' ja 'anisotrooppinen' sisältää myös elementin suuntaan kuvauksen.

'Anisotrooppinen' viittaa materiaalin ominaisuuksista, joka on riippuvainen suuntaan. Toinen ehto, joka mahtuu anisotrooppinen määritelmä on läsnäolo erilaisia ​​ominaisuuksia eri suuntiin. Erilainen kemiallinen sidos kaikkiin suuntiin on myös edellytys anisotropiaa.

Mineraali voidaan pitää anisotrooppinen jos mineraali sallii hieman valoa lävitseen. Mineraali 'ylemmästä napa-järjestelmä mahdollistaa valoa läpi. Todellisuudessa se vaikuttaa polarisaatio valon. Nopeus valo on myös erilainen, ja siellä on kaksinkertainen taittumisen (mikä tarkoittaa, että valo on jaettu kahdella tavalla).

Vuonna anisotrooppinen mineraaleja, seurauksena kaksinkertaisen taittumisen voi johtaa joko sen kahdenlaisia; yksiakselinen (tarkoittaen yksi optinen akseli) tai biaksiaalinen (kaksi akselia).
Anisotrooppinen materiaalit ovat usein löytyy materiaaleja eri aloilla, kuten tietokonegrafiikan, kemia, reaalimaailman kuvia, fysiikka, maantiede ja geofysiikan, lääketieteen akustiikka, materiaalitieteen ja -tekniikan, mikrovalmistuksen, ja neurotiede.
Toisaalta, isotrooppista Materias tai kivennäisaineita on ominaisuuksia, jotka ovat samat tai yhdenmukaisen ominaisuudet kaikkiin suuntiin. Isotropic materiaalit sanotaan olevan riippumaton suuntaan tai tavalla. Implikaatiotaulukkoa olemisen isotrooppista materiaalia tai mineraali on, että kemialliset sidokset ovat kaikki samanlaisia ​​kaikkiin suuntiin.

Isotrooppinen mineraali voi tummia tai jäädä pimeässä, kun valo kulkee sen läpi. Yhtenäisen rakenteen mineraalien estää valoa kaikkiin suuntiin. Lisäksi valo doesnt 't vaikuttavat mineraali' s polarisaatio tai valon suuntaa. Valon nopeus on kaikkiin suuntiin ja taitekerroin on kaikkialla.Isotropic materiaalit ovat monissa aloilla, kuten matematiikkaa, fysiikkaa, materiaalitiede, maantiede, taloustiede, ja biologia. Mitä sanarakenteen 'anisotrooppinen' on peräisin 'isotrooppinen.' Kreikan etuliite 'an' osoittaa kontrastin merkityksen ja käyttää oheisista tyvi- tai sana. Tällöin root sana on 'isotrooppinen', joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'yhtäläinen suuntaan.' 'Iso' on kreikan sanasta 'yhtä suuri', kun taas 'trooppinen' on sama kreikan käännöskielesi sana 'suuntaan.'

Sekä anisotrooppista ja isotrooppista voidaan käyttää substantiiveja ja adjektiiveja. Ne voivat myös muodostaa muita sana genrejä kuten adverbejä tai muita adjektiiveja.

Yhteenveto:

1. 'Isotrooppinen' ja 'anisotrooppinen' liittyvät sanat, jotka ovat toistensa vastakohtia. 'Isotrooppinen' on substantiivi ja adjektiivi, jotka kuvaavat jotain samoja ominaisuuksia kaikkiin suuntiin. 2. sen vastakohta, anisotrooppinen myös palvelee samaa tarkoitusta (substantiivi ja adjektiivi) aineet, joilla on erilaiset ominaisuudet kaikkiin suuntiin.
3. 'Isotrooppinen' on riippumaton suuntaan, samalla kun 'anisotrooppinen' materiaalit ovat hyvin riippuvaisia ​​tästä elementti.
4. mineraaleja, anisotrooppinen mineraalit voidaan lävistää valo johtuen niiden epäjohdonmukainen ominaisuudet kaikkiin suuntiin. Tämä on päinvastainen isotrooppisen mineraaleja. Valo voi tunkeutua mineraali koska mineraali 's ominaisuudet estävät valon johonkin suuntaan mahdollista.
5. Kemiallinen sidos on toinen pisteen ero. Anisotrooppinen mineraalit ovat erilaisia ​​ja epäjohdonmukaisia ​​kemiallinen sitoutuminen. Isotrooppista mineraaleja, toisaalta, näytteille johdonmukainen ja yhtenäinen kemiallinen sidos sisällä mineraali.
6. Anisotrooppinen mineraaleja on ominaista kaksinkertainen taittumisen, jotka voidaan luokitella yksiakselista tai biaksiaalinen. Samaan aikaan isotrooppisen mineraalit don 't on tämä ominaisuus.