Ero Flood ja Flash FloodFlood VS Flash Flood

Tulvat on suuri ongelma kohdataan monissa paikoissa ympäri maailmaa. Se aiheuttaa massiivisen tuhoamisen sekä ihmishenkiä ja omaisuutta, joka voi kestää jonkin aikaa toipua. Vaikka yleensä se on aiheuttanut liian paljon sademäärä, on tapauksia, jolloin sää pelaa pieni rooli aiheuttaa tulvia.

On usein sekaannusta käyttäen termejä tulva ja tuhotulva. Useimmat ihmiset pyrkivät käyttämään niitä vaihdellen ajattelu ne molemmat tarkoittavat samaa asiaa. Vaikka ne voivat jakaa joitakin samanlaisia ​​ominaisuuksia ja piirteitä, ne ovat viime kädessä eroavat toisistaan.

Flood käytetään kuvaamaan veden läsnä alueilla, jotka ovat yleensä kuivana. Kuten aiemmin mainittiin, sade on numero yksi syyllinen useimpien tulvien eri maissa. Tiheään asutuilla alueilla, kuten kaupungeissa kokevat usein tulvii sateella, koska vesi on rajallinen myyntipisteistä läpi. Mutta se 's ei vain huono WEATH er, joka voi aiheuttaa tulva tapahtua.

Vesi muodostelmia, jotka löytyvät sisämaahan kuten järvet, joet, ja ihmisen altaiden voi aiheuttaa tulvia vaikka ei ole sadetta. Kun fyysiset rakenteet kuten kiviä ja maaperän jotka sisältävät niitä romahtaa, vesi voi valua yli alentamiseksi alueilla, joilla kaupungit sijaitsevat yleensä. Tämä voi tapahtua nopeasti ja ilman varoitusta siten termi tuhotulva koskee.

Sana tulva voidaan käyttää yleinen termi tunnistaa minkäänlaista vettä ylivuoto. Sitä voidaan käyttää kuvaamaan kotiin aiheuttamien tulvien virheellisestä putkien tai ylitsevuotavan kylpyamme. Se tapahtuu yleensä vähitellen, kunnes yksi alue voi 't sisältää veden tilavuus ja se vuotaa muualle. Äkkitulvat, toisaalta, esiintyy lähes välittömästi. Nousu vedenkorkeus on nopeaa ja paljon tehokkaampi minkä vuoksi' s paljon vaarallisempia verrattuna tavalliseen aiheuttamien tulvien sade.

Tulvat voivat aiheuttaa vahinkoa elämän ja dama GE rakenteisiin mutta runsaasti aikaa valmistella ja asianmukainen sään ennustaminen, se voidaan minimoida. Äkkitulvat ovat paljon tappavampia luonteeltaan, koska on vain vähän aikaa reagoida ja koska ne tulevat suuri lähde vettä, he pakata melko boolia. Se 'on melko helppo luulla yksi termi toiseen, mutta tilanteesta riippuen, siellä' s varmasti suuri ero sen välillä, mitä tulva ja tuhotulva on.Yhteenveto:

1. Flood, yleensä johtuu sateen ja huonon sään aikana tuhotulva on seurausta veden pursuaa peräisin sisälsi paikalla kuin järvi, joki tai varastoja.

2. Flood on yleinen termi, jota voidaan käyttää kuvaamaan mitä tahansa veden ylivuoto, kun tulvien ovat ominaisia ​​rikki patojen, täynnä järvet ja tukossa jokia.

3. Flood tapahtuu vähitellen, kun tuhotulva tapahtuu nopeasti ja lähes välittömästi.