Ero Liima ja CohesiveLiima Vs Cohesive

Liima ja yhtenäinen ovat sekava kuin erottamaan koheesio valmistautuvien. Molemmat sanat (liiman ja yhtenäinen) ovat itse asiassa adjektiiveja, jotka kuvaavat jotain. Cohesive voi kuvata organisaation tai ryhmä, kun kyseessä on yhtenäinen organisaatio. Tämä merkitsisi sitä, että ryhmä on yhtenäinen ja hyvin integroitu. Laastarimarkkinoilla kuvaavat side kuin tahmea.

Toinen tekninen ero liimalla on se, että sitä voidaan pitää substantiivi Ollakseen adjektiivi. Mikä tahansa aine, joka pystyy noudattamaan asioita tai kaksi pintaa toisiinsa, kuten miten liima ja sementin pystyvät kiinni tiettyjä materiaaleja, voidaan kutsua kuin liima.

Valtakunnassa fysiikan tai kemian kuitenkin, molemmat voivat liittyä tiettyihin vetovoimia kuin voimana ja tartuntavoima. Kummassakin henkilöillä koheesiovoimia välillä samanlaisia ​​molekyylien (molekyylien väliset vetovoima), kun taas liima voimia välillä erilaisten molekyylien tai elinten (molekyylin sisäinen vetovoima).

Pitovoima voi koskea houkutteleva voima, joka sitoo liima alustaan. Liima pystyy kiinni substraatin pintaan, koska liima voima. Tämä voima on seurausta lukuisia molekyyli- vuorovaikutukset kahden tai useamman materiaalin. Tässä prosessissa, on olemassa niin sanottuja heikkoja ja vahvoja siteitä. Edellisessä on vety jakaminen (vetysidos), kun taas jälkimmäisessä on kaksi todennäköisyydet: toinen on jakaminen atomien (kovalenttisen sidoksen) ja toinen on silloin, kun 't ja vaihtamalla atomien (ionisitoutumisen). On päinvastoin, yhtenäinen voimat ovat enemmän molekyylien vuorovaikutusten sisällä liimaa tai mekaanista adheesiota esiintyvien molekyylien välillä liiman.Nämä selitykset ovat parasta havainnollistaa kun vesi kaadetaan lasin altaan. Jos kaadat edes pieni määrä vettä altaaseen, liima voima vastaa tekemään altaan märkä kun koossapitävä voima on niitä, joiden tehtävänä on ylläpitää nesteen yhteen niin, että kokonaispinta-ala veden minimoidaan siten käsite pintajännitys. Se (koossapitävä voima) vuoksi pitää yksittäisten atomien tietyn elimen yhteen (tässä esimerkissä se on vettä). Käytännön analyysi, se on epäilemättä, että timantti on suurempi koheesiovoimia sen atomeja, jotka pitävät muotonsa tiukasti yhteen verrattuna koheesiovoimia välillä vesimolekyylejä.

1. Liima voidaan molempia käyttää adjektiivina ja substantiivi kun yhtenäinen käytetään selvästi adjektiivi.