Ero Cycle ja FlowCycle vs Flow

'Cycle' ja 'flow' ovat kaksi sanaa, jotka yksi tavallisesti törmää käsiteltäessä vettä ja muita nesteitä. On veden kiertokulku, prosessi veden siirtymistä, edellä, ja alapuolella maapallon 'pinnasta, ja on vettä virtaa jokiin kohti merta tai jossain muualla. Nämä termit eivät ole vain käytetään viittaamaan vettä ja nesteet vaan käytetään myös viittaamaan muita asioita.

Sana 'kierto' käytetään viittaamaan prosessiin, joka toistuu samalla tavalla, jotta tai kurssi. Astronomiassa se voi olla ilmiö, joka tapahtuu jaksoittain, kuten vuodenaikojen vaihtelu, joka tapahtuu joka vuosi. Se voi olla aikaväli, jossa jotain erillistä tapahtuu kuten kierteen tietyn komeetta 's ohi maapallon' ilmakehään tai kun se voi näkyä ihmisiä maapallolla kaltaisen Haley 's Comet joka voidaan nähdä maapallon joka 75-76 vuotta.

Se voi olla myös tapahtuma tai tapahtumasarja, jotka toistuvat säännöllisesti. Jokainen elämä maapallolla kulkee sykli syntymän, kasvun ja kuoleman. Joka toinen jokin tai joku on syntynyt, kasvaa, ja lopulta kuolevat ajoissa. Sana 'kierto' on käytetty vuodesta myöhään 14-luvulla. Se tuli latinan sanasta 'Cyclus', joka oli johdettu kreikan sanasta 'KYKLOS', jota käytettiin viittaamaan mihin tahansa pyöreän elin tai liikkeen ja sykli tapahtumista.

Sana 'flow', toisaalta, käytetään viittaamaan siirtymässä tai ajetaan ehjä jatkuvuutta. Se on ominaista sen tasaisuus, kuten tapa, jolla neste tai nesteen liikkuu, kun ei pidetä astiaan. Sitä käytetään viittaamaan miten veri kiertää elimistössä, jatkuvaa liikettä tai siirtyminen hiukkasten säveltää jotain, tai tapahtuma, kuten liikenteen sujuvuutta tai virtauksen kentällä maissi lähtöisin hiomakoneen astiaan. Sitä voidaan myös käyttää viittaamaan teko jakamiseen tai ilmaista ajatuksia jatkuvalla tavalla. Tämä voidaan tehdä yksittäinen henkilö tai useita henkilöitä, jolloin voidaan sanoa, että on ollut ideoiden ryhmästä.Sana 'flow' käytettiin puolivälin jälkeen 15-luvulla. Se tuli Vanhan Englanti sana 'flowan', joka tarkoittaa 'stream, sulaa, tai tulla nestettä.' Se oli peräisin Proto-Indo-Euroopan sana 'pleu' tarkoittaa 'flow' tai 'float'.

Yhteenveto:

1. Sana 'kierto' käytetään viittaamaan mikä toistuu samalla tavalla säännöllisesti, kun taas sana 'flow' käytetään viittaamaan liikkumista jotain jatkuvalla tavalla.
2. 'Cycle' on yleensä todetaan tieteiden kuten tähtitieteen, fysiikan, matematiikan, taloustiede, ja elektroniikka taas 'flow' on yleensä todetaan nesteisiin ja muihin tapahtumiin, kuten liikenteen sujuvuutta.
3. 'Flow' on ominaista sen tasaisuus taas 'kierto' on ominaista sen Samanlaisten tapahtumien.