Ero Klorofylli A ja BKlorofylli vs B

Ei voi olla mitään väitettä suhteen, miten tärkeitä kasvit ovat ihmisen 'elämää. Sen lisäksi pitää ympäristön terveenä ja ilahduttavia meille vehreys, se on myös kiitettävä varten ravitseva meille kunnon ravinteita ja mineraaleja päivittäiseen kulutukseen. Kuitenkin kasvit ovat myös kuten ihmisillä. Ne vaativat myös, mitä tarvitsemme, jotta elämän ylläpitämiseksi.
Aurinko on tietty energialähde, sekä maksimoidaan kasvit ja ihmiset. Klorofylli, vihreä pigmentti, esiintyy kaikissa laitoksissa, levät ja syanobakteerit ja on välttämätöntä saada valoenergiaa. Se havaittiin ensimmäisen Joseph Bienaim Caventou ja Pierre Joseph Pelletier vuonna 1817.

Klorofyllejä sisältävät polyphyrin rengas. Tämä on vakaa rengasmainen molekyyli, jossa elektronit ovat vapaita siirtymään. Koska elektronit liikkuvat vapaasti, rengas on mahdollista menettää tai saada elektroneja yksinkertaisesti ja näin ollen todennäköisyys antaa jännitteiset elektroneja muihin molekyyleihin. Tässä on prosessi klorofylli syömällä valoa muuttaa energiaksi pyörii.

On noin kuusi erilaisia ​​rakenteita klorofylli, joka sisältää klorofylli a, klorofylli b, klorofylli c1, klorofylli c2, klorofylli d, klorofylli f. Let 's katsomaan kahden ensimmäisen listattu rakenteita.
Klorofylli a, sinivihreä pigmentti, on yleisin ja näkyvästi kaikissa happea kehittävänä fotosynteesin organismit, kuten korkeampia kasveja, ja punainen ja vihreä leviä. Se sisältää sub keskeisiä ja lisälaite pigmenttejä, jotka tekevät siitä vallitseva pigmentti yhteyttämiseen. Se on aallonpituuden absorptio maksimit 430nm ja 662nm sähkömagneettisen spektrin, joka kääntää violettiin ja punainen. Molekyylikaava klorofylli a on C55H72O5N4Mg.Klorofylli a löytyy myös hyvin pieniä määriä vihreä rikkibakteerien, anaerobinen photoautotroph.
Klorofylli b, toisaalta, on keltavihreä pigmentti, joka on läsnä vain kasveissa ja viherlevistä. Se toimii valoa keräävien pigmentti, joka välittää valon herätteen klorofylli. Se on aallonpituus absorptiomaksimi on 453nm ja 642nm sähkömagneettisen spektrin, joka vastaa sinistä ja punaista. Molekyylikaava klorofylli b on C55H70O6N4Mg.

Yhteenveto:

1. klorofylli, vihreä pigmentti, esiintyy kaikissa laitoksissa, levät ja syanobakteerit ja on välttämätöntä saada valoenergiaa.
2. a-klorofylli, sinivihreä pigmentti, on yleisin ja näkyvästi kaikissa happea kehittävänä fotosynteesin organismit, kuten korkeampien kasvien, punainen ja vihreä levä taas klorofylli b on keltavihreä pigmentti, joka on läsnä vain kasveissa ja vihreä levät.