Ero Rauta ja MetalIron vs Metal

Jos joku kysyy eroa Rauta ja Metal, se on vaikea selittää, koska Iron itse on metallia. Niin tulee kysymys, mitä metalli on? Metal viittaa suuri joukko tekijöitä löytyy maapallon ja Rauta on yksi tällainen tekijä. Joten se tulee vaikea nähdä eroa Rauta ja Metal koska edellinen on osa toista.

Tehkäämme ensin nähdä eron etymologia kaksi termiä. Rautaa on peräisin latina Ferrum, joka tarkoittaa 'sisältävä Iron'. Sana Metal on johdettu kreikan Metallon, joka voi tarkoittaa elementtiä, metalliseos tai yhdiste. Lukuun ottamatta etymologisen ero, on vaikea laatia eroa Rauta ja Metal.

Rauta kuten sanottu on metallia, joka vie tilaa ensimmäinen siirtymä elementtejä. Tämä metalli on olemassa laaja valikoima hapetustilojen. Kaikista metallit, Rauta on yleisin alkuaine rahasto maan päällä. Rauta on myös yleisin metalli käyttää jokapäiväisessä käytössä. Kun puhdas, metalli Rauta on pehmeää ja sitä vahvistetaan lisäämällä epäpuhtauksia kuten hiiltä.

Puhuttaessa Metals, ne vievät suurimman osan jaksollisen. Astrofysiikan ja tähtitieteen, Metal viittaa usein kaikki elementit muut kuin Helium ja vety, mukaan lukien ei-metalliset aineet kuten happea, neon ja fluoria. Metallit voidaan myös jakaa Perusmetallien, jalometalli, rautametallien ja jalometallien. Rauta kuuluu Metallisulatot tyyppi.

Vuonna conclusin, ei voi todella tuoda esiin ero näiden kahden Iron on osa suurempaa ryhmää nimeltä Metal.

Yhteenveto1. Metal viittaa suuri joukko tekijöitä löytyy maapallon ja Rauta on yksi tällainen tekijä. Joten se tulee vaikea nähdä eroa näiden kahden välillä.

2. Rauta on peräisin latina Ferrum, joka tarkoittaa 'sisältävä Iron'. Sana Metal on johdettu kreikan Metallon, joka voi tarkoittaa elementtiä, metalliseos tai yhdiste.

3. Rauta kuten sanottu on metallia, joka vie tilaa ensimmäinen siirtymä elementtejä. Tämä metalli on olemassa laaja valikoima hapetustilojen.

4. puhuttaessa Metals, ne vievät suurimman osan jaksollisen. Astrofysiikan ja tähtitieteen, Metal viittaa usein kaikki elementit muut kuin Helium ja vety.