Ero lämpenemisen ja Acid RainMääritelmä

Global Warming viittaa nousu keskilämpötilan ilmastojärjestelmän maan.

Syyt

Luonnossa esiintyviä kaasuja maapallon 'ilmakehän kuten CO2, CH4 ja N2O auttavat pitämään lämpötilan maan' pinnasta jäätymispisteen yläpuolella. Nämä kaasut ovat 'sisäinen värinätiloja', jotka imevät ja reradiate infrapunasäteilyä tai lämmittää takaisin maan pinnalle .Tämä prosessia kutsutaan kasvihuoneilmiötä ja kaasut täten kutsutaan Kasvihuonekaasut. Kuitenkin viime vuosisadan taso näistä kaasuista on noussut johtuen suuren mittakaavan leikkaaminen alas metsien Pohjois Itä-Amerikassa ja muualla maailmassa vuodesta 1800. Teollinen vallankumous ja muu ihmisen toiminta ovat lisänneet tätä lisäystä. Vuosittain noin 22 miljardia tonnia hiilidioksidia lisätään ilmakehään, kolmasosa tästä sähköntuotannossa ja toinen kolmannes kuljetus.

Indicators

Median maailmassa on raportoitu epätavallisen korkeita lämpötiloja eri puolilla maailmaa viime vuosina. Instrumental kirjaa seuranta maapallon lämpötila ovat esittäneet näytön lämpötilan nousun osoitus ilmaston lämpenemistä. Tätä tukivat havaintoja ryhmien tiedemies maailmanlaajuisesti. On ollut merkittävä sulaminen vanhojen jäätiköiden napa-alueilla. Meriveden on siirtymässä johonkin rannikkokaupungeissa ja makean veden kosteikot Indonesiassa, Filippiineillä, Bangladeshissa ja Oceanic saaret, jotka kaikki osoittavat merenpinnan nousun. Sääolosuhteet osoittavat äärimmäistä käyttäytymistä kuten massiivinen lasku tai nousu sademäärien, tulvat uusille alueille, hurrikaanit ja metsäpalot. Tietyt sairaudet, kuten malaria on alkanut esiintyä uusilla aloilla, jotka ovat myös kokeneet lämpötilan nousu. Valtamerissä koralliriutat saavat valkaistu vaikka on ollut hälyttävä väheneminen planktonin jotka molemmat johtuvat happamoituminen ja Merien lämpeneminen.

Acid Rain

Termi 'happosateet' käytetään viittausta mihinkään vetenä tai sademäärä esimerkiksi lumen, räntä, sumu, pilvi vettä ja kaste, joka on erittäin korkea pitoisuus vetyioneja tai alhainen pH.

Se on aiheuttanut, kun rikkidioksidin ja typen oksidien reagoivat vesimolekyylien läsnä ilmassa ja syntyy happoja. Kun sakka, se poistaa happojen ilmakehästä ja saavuttaa se maahan 'pinnasta. Se virtaa yli pinnan valumavesien, tulee vesijärjestelmä ja vajoaa maahan. Se poistaa välttämättömiä ravinteita maaperästä, vapauttaa alumiinin maaperän mikä vaikeuttaa puiden ryhtyä vettä. hiukkaset voivat myös jäädä maahan, kasvien tai muiden pintojen.Happosateet tulokset läsnäolosta suuressa mittakaavassa rikki- ja typpiyhdisteiden vapauttaa ihmisen lähteistä. Määrä rikkidioksidin ja typen oksidien ilmakehässä on kasvanut alusta lähtien teollisen vallankumouksen, koska läsnä rikkiä hiilen käytetään sähköntuotannossa ja savun vapauttaa tehtaiden ja moottoriajoneuvot. Kaikki nämä päästöt ilmakehään. Käyttö pitkä smokestacks paikallisen pilaantumisen vähentämiseksi päätyy vapautuminen kaasujen alueellisiksi ilmakehän liikkeeseen edistää leviämistä happosateet laajemmalla alueella.

Nämä hapot ovat haitallinen vaikutus kasvien ja puiden jättää ne vähemmän kestettävä kylmässä ja hyökkäys hyönteisten ja tautien lisäksi estämällä niiden lisääntymiskykyyn. Acid sateet olla syövyttävä vaikutus infrastruktuuri erityisesti marmoria ja kalkkikiveä. Ne vahingoittavat makeiden ja maaperän lisäksi hyönteisten tappamista ja vesieliöille-muodoissa, kuten liuottamalla koralliriuttoja.

Johtopäätös

Ihmiskunnan nykyään edessään massiivinen haaste. Ei vain meidän täytyy siivota jo saastunut ympäristö mutta muuttaa elämäntapaa estämään lisää saastumista.