Ero aineet ja niiden määrät ObservationLaadullinen vs kvantitatiivinen Observation

Osaamisen systemaattista tutkimuksen ratkaista ongelmia tai vahvistaa tosiasiat ja kehittää uusia ideoita ja teorioita liittyy taiteellista, historiallista ja tieteellistä tutkimusta. Ennen hypoteesit tai määritelmiä voidaan muodostaa, ennen kuin tiedot voidaan kerätä, analysoida, testattu, ja päätteli, ja ennen tekemistä tehdään, aiheita on muodostunut ja noudatetaan.

Tarkkailu on olennainen osa kaikkia tieteellisen tutkimuksen. Tutkijat oppia ja kehittyä käsitteiden kautta tarkkailemalla ympäristö, ihmiset, eläimet, asiat, ja miten ne vaikuttavat toisiinsa. On olemassa kahdenlaisia ​​havainto: määrällinen havainnointi ja laadullisia havainto. Niitä käytetään joko erikseen tai yhdessä käyttämällä erilaisia ​​työkaluja tarvitaan kerääminen ja mittaus tiedot.

Laadullinen havainto on subjektiivinen tietojen keräämistä, jossa keskitytään enemmän laatueroja sijasta eroista määrään. Siihen liittyy vähemmän osallistujia, koska se on enemmän huolissaan tuomisesta ulos ja tietäen yksityiskohtia jokaiselle osallistujalle, joka on helpommin tehdä vähemmän aiheita. Se tapahtuu haastattelujen ja passiivinen tai syvällistä havainnot. Se tehdään henkilökohtaisella tasolla edellyttää tutkijan luottamaan osallistujien häntä niin, että ne helposti antaa hänelle tietoja hän tarvitsee.

Osallistujia kannustetaan vastaamaan kysymyksiin omin sanoin ja luonnon helmassa, erityisesti julkisilla paikoilla. Tämä tehdään yleensä psykologit, sosiologit ja yhteiskuntatieteilijät auttaa heitä ymmärtämään eläinten ja ihmisten käyttäytymistä.Quantitative havainto, toisaalta, on objektiivinen tietojen keräämistä, jossa keskitytään numeroita tai mittauksiin, kun perustaa tuloksia tilastoista ja numeerisia analyysejä. Paitsi yhteiskuntatieteissä, se on yleisimmin käytetty havainnointia menetelmä tutkimuksessa. Siihen liittyy havainto mitään, voidaan mitata esimerkiksi erot muotoja, kokoja, väri, tilavuus, ja numerot. Se sisältää ottaen näyte, joka edustaa parhaiten väestöstä.

Suuri määrä osallistujia tai aiheita tarvitaan määrällistä havainto. Tämä tehdään antaa havainnon enemmän voimaa ja tehdä tutkimuksen tulokset enemmän uskottava. Se ei tarjoa mitään syvällistä tietoa osallistujien mutta sallii yleinen tilastollinen analyysi väestön tehdään kun kaikki tiedot on kerätty toisin kvalitatiivinen havainto jossa havainnot ovat jatkuvasti analysoidaan niitä kerätään.

Yhteenveto:

Laadullinen havainto on subjektiivinen prosessi keräämällä tietoja tai tietoja, kun määrällistä havainto on objektiivinen prosessi kerääminen tai tietojen.
Laadullinen havainto keskittyy eroihin laatuja taas määrälliset Tarkastelu keskittyy Määrien eroja.
Kvantitatiivinen havainto vaatii suuren määrän osallistujia tai aiheista, kun laadullisia havainto vaatii vain muutaman osallistujaa.
Kvantitatiiviset havainto käytetään useimmissa tieteelliseen tutkimukseen paitsi yhteiskuntatieteissä, jotka käyttävät laadullista havainnointia.
Laadullinen havainto tarjoaa enemmän henkilökohtaista ja syvällistä tietoa jokaisesta osallistuja kun kvantitatiivinen havainto tarjoaa yleisen tilastollinen analyysi populaation.