Ero Tropical Meteorology ja Monsoon MeteorologyTropical Meteorology vs Monsoon Meteorology

Meteorology on tieteellinen tutkimus maapallon 's ilmakehään. Se selittää, kuinka tietyt luonnonilmiöt tapahtuu ja miten tekijät, kuten lämpötila, ilmanpaine, vesihöyryn, ja useat muut tekijät vaikuttavat sää ja ilmasto maapallon. Se liittyy käytön välineiden , sääasemat, ja satelliitteja. Kaikki nämä apua tehokas ja tarkka tutkimus ilmakehän eri osissa maapalloa. Meteorology on useita kenttiä, joista kaksi on trooppisia meteorologia ja monsuuni meteorologia.

Tropical meteorologia on tutkimuksen käyttäytymistä ja rakenne ilmakehän alueilla, jotka sijaitsevat tai lähellä päiväntasaajaa. Nämä alueet saavat enemmän energiaa auringosta kuin muilla maapallon joka vapautuu takaisin ilmakehään ja kuljetetaan tuulet korkeammilla leveysasteilla. Tropical meteorologian on mukana tutkimuksessa harvinaisissa tapauksissa, jotka saattavat tapahtua sää ja ilmasto paikoista trooppisilla alueilla. Näitä ovat: hurrikaaneja, suihkuvirtauksia, syklonit, ukkosta, kuuropilvijono muun trooppinen lähentyminen vyöhykkeillä, monsoons, El Nino, ja kaupan tuulet.
Yhdessä nämä harvinaiseen ovat tekijät, kuten piilevän lämmön, lämmön varastointi, liikaa säteilyä, ja kokonaishaihdunta jotka ovat myös aiheita tutkimuksessa trooppisten meteorologia. Nämä tekijät voivat vaikuttaa sää ja ilmasto trooppisilla alueilla. Vuorovaikutus eri luonnonilmiöitä ja totesi tekijät tutkitaan saada tarkempaa tietoa ja miten niitä voidaan hallita helposti, jotta se ei aiheuta vakavia haittoja ihmisille ja ympäristölle.

Trooppisilla alueilla, jotka sijaitsevat lähellä merta, kuten saarilla ja luodoilla, on vakaampi sää ja ilmasto. Ne vain kokemus muuttuu kun on olemassa muita hallitsemattomia tapahtumista tapahtuu. Muutokset trooppinen ilmasto ovat huonompi kesällä.

Monsoon meteorologia, toisaalta, on tutkimuksen käyttäytymistä ja rakenne ilmakehän alueilla monsuuni ilmasto. Nämä alueet sijaitsevat myös lähellä päiväntasaajaa ja on trooppinen ilmasto, mutta he kokevat vaikutukset vuodenaikojen muutoksen tuulen suunnan, joka muodostaa monsuuni.Monsuuni meteorologia tutkii sateet, jotka tulevat kesällä ja lämmön ja kuivuus talven yhdessä tuulen suunnanmuutokset. Tämä johtuu puhaltamiselle tuulet jäähtyä valtamerten kuumaan maahan kesällä aiheuttaen sateen muodostamaan ja puhaltaminen viileä tuulet maalta valtamerten talvella. Se tutkii, miten energiaa auringosta lähetetään takaisin ilmakehään, miten horisontaalinen paineen nousun pystysuora noste voimat yhdistyvät hidasta osaa pinnasta ilmaa luoda ero lämmitykseen joka on selvempää alueilla, joilla on monsuuni ilmasto.

Yhteenveto:

1. Tropical meteorologia on tutkimuksen ilmakehän alueilla trooppisessa ilmastossa, kun monsuuni meteorologia on tutkimuksen ilmakehän alueilla monsuuni ilmasto.
2. Tropical meteorologian tutkimuksissa kuinka useasti ja muut tekijät vaikuttavat sää ja ilmasto trooppisilla alueilla samalla kun monsuuni meteorologia tutkimusten päätteeksi suunnanmuutokset, jotka aiheuttavat märkä kesät ja kuiva talvi.