Ero Science and TechnologyScience vs Tekniikka

Kun kuulet termi tiedettä, se on tyypillisesti liittyy aikavälin teknologia '' varsinkin kun nämä kaksi ovat puhuttu aiheista koulussa. Vaikka nämä kaksi termiä ovat usein keskenään, on todella harva ero näiden kahden välillä.

Ehkä paras tapa erottaa tieteen ja teknologian, on saada nopeasti määritelmä kunkin aikavälillä. Tiede on järjestelmällinen tietopohja, jossa sarjaa vaiheita on noudatettava, jotta voidaan luotettavasti ennustaa tyypin tuloksen. Se voidaan määritellä laajasti tutkimus asioita oksat kuin biologian, kemian, fysiikan ja psykologian.

Teknologia, toisaalta, on enemmän soveltavan tieteen. Se on, jos työkaluja ja tietoa käytetään tutkimuksessa tietyn tiedettä. Esimerkiksi tiede energia voi olla tekniikka sen soveltaminen. Kun kyseessä on energian aihe tieteen, aurinkopaneelit voidaan käyttää erilaisia ​​tekniikoita, joista esimerkkinä ovat aurinkoenergialla valot.

Jos tavoitteena tieteen on harjoittamisesta tiedon tieteen 'tähden, tekniikka tavoitteena on luoda järjestelmiä vastaamaan ihmisten tarpeisiin. Science on pyrkimys selittää jotain, kun tekniikka on kallistumassa enemmän kehittämään käyttöä varten jotain.

Science keskittyy enemmän analyysiä, yleistyksiä ja luominen teorioita '' kun taas tekniikka, se keskittyy enemmän analyysiä ja synteesiä suunnittelu. Science ohjataan kokeilu, vaikka tekniikka liittyy myös suunnittelu, keksintöä ja tuotanto. Jos tiede on kyse teorioita, tekniikka on kyse prosesseista. Lopuksi, jotta voit kunnostautua tieteeseen, sinun täytyy olla kokeellisia ja looginen taitoja. Samalla teknologia vaatii lukemattomia taitoja mukaan lukien suunnittelu, rakentaminen, testaus, laadunvarmistus ja ongelmanratkaisuun.Yhteenveto:

1. Science on tutkimuksen tiettyyn aiheeseen, kun tekniikka on sovellettu science.

2. Science keskittyy enemmän analyysiä, kun tekniikka on kyse synteesi suunnittelun.