Ero Sinkki ja AlkalineSinkki vs Alkaline

Sinkki ja emäksinen kahdenlaisia ​​akkuja, vaikka niiden nimet on tavallaan harhaanjohtava, sillä vaikka alkaliparistoja on sinkkiä niiden koostumus. Mikä erottaa alkaliparistot on tyyppi elektrolyytti sitä käytetään. Useimmat sinkkiä akkuja käytetään hapanta elektrolyyttiä, joka koostuu ammoniumkloridia, kun emäksinen akkuja käyttää kaliumhydroksidia, joka on perus-elektrolyytti.

Ero näiden kahden tyyppisiä paristoja, jotka suoraan vaikuttavat tavallinen käyttäjä on akun kapasiteetti. Vaikka sinkkikloridiparistoihin on suurempi kapasiteetti verrattuna vanhempiin sinkkihiiliparisto, kapasiteetti alkaliparistojen on monta taittuu yli kapasiteetti molempien sinkki-paristoja. Tämä heti kääntää pidemmän ajan ennen kuin tarvitsee vaihtaa paristot laitteeseen.

Mitä rakentamisen itsensä akkujen, sinkin ja alkaliparistot on yksi suuri ero. Sinkin paristot metallin runko akku on valmistettu sinkin ja toimii anodi akun. Alkaliparistoilla, metallirunko toimii ainoastaan ​​tapaus taloon sisäosia. Sinkkianodi Alkaliparistojen pidetään jauheena kehossa.

Käyttö sinkin rungon akun sinkki-paristoja on kaksi merkittävää haittaa aiheutuu siitä, että sinkki lopulta heikkenee ajan myötä. Ensimmäinen haittapuoli on säilyvyysaika. Vaikka emäksinen akku kestää niin kauan kuin 7 vuotta, sinkki-akut voivat kestää vain missä tahansa välillä 1-3 vuotta ennen kuin se muuttuu käyttökelvottomaksi. Sinkkiä kotelo on hiljalleen syönyt hapan elektrolyytti, joka sisälsi sisällä.

Toinen haittapuoli on suuri todennäköisyys vuotoja. Koska sinkki runko on osa reaktio, joka tuottaa sähköä, se on vähitellen kuluu kun akku on käytössä. Tietyt alueet Akun runko voi hyvin ohut ja altis pistoja. Tietyissä tapauksissa reikiä olisi vain näkyvät elimistössä ja aiheuttaa vuotoja.

Vaikka se on vielä mahdollista saada vuodot alkaliparistoilla, nämä johtuvat usein väärinkäytöstä sijaan normaalissa käytössä.Yhteenveto:

1. sinkki akku käyttää hapanta elektrolyytti samalla alkalipariston käyttää perus elektrolyytti

2. Alkaliparistot ovat paljon suuremmat valmiudet kuin sinkki-paristoja

3. Tölkin on anodi sinkin akkua alkaliparistoihin käyttää sinkkijauhetta sisällä tölkin

4. Alkaliparistot on pitempi säilyvyysaika kuin sinkki-paristoja