Ero Full Moon ja UusikuuFull Moon vs Uusikuu

Eriyttäminen täysikuu uudelta kuu on niin helppoa, että jopa varhaislapsuudessa lapset voivat jo kertoa mikä on mikäkin. Mutta syrjään räikeän ilmeinen ero täysikuun jolla kirkkain valo ja uudenkuun jolla vähiten otetaan huomioon kaikki kuun vaiheet, on vielä useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat kunkin vaiheen muista.

Kuunkierto on hyvin erilainen kuin tavallisten 30/31 päivän kalenterikuukaudessa. Ja niin kuun vaiheiden riippuu 29,5 päivän (arvioitu) kierto. Ensimmäinen päivä on uusikuu, kun sen puolivälissä (15) päivää on täysikuu. Maailma kokee yksi kunkin vaiheen jokaisessa 29,5 päivän ajan.

Myös täysikuu on sen kirkkain valo, koska se on aika, jolloin se sijaitsee sellaisessa asemassa, että se voi olla täysin valaistu kirkas aurinko. Se vain heijastaa tuleva valo auringon kuin kuu itse ei kykene antamaan pois oman valoa. Tämä valon heijastuminen nähdään kuu pyörii ympäri planeettaa. Vuodesta tarkkailija 'näkökulmasta, monet ilmiöitä esiintyy, koska kuun' s liike, jotka ovat varsin dramaattisia kuin näyttää olevan monia muutoksia tapahtuu kuun 's muoto, etäisyys, koko, kirkkaus, ja jopa väri.

Ihmiset katsellen kuun myös ymmärtää, että alue valaistaan ​​täysikuu on myös selkeämpi enemmän valo loistaa. Sen sijaan keinovalon voi olla tarpeen uudenkuun kuin kuu näyttää olevan tumma kuin se 's ei ole.Tässä yhteydessä kuu 's sijoitus tulee hyvin merkittävä. Koska se on kauempana auringosta suhteessa asemaan Maan, täysikuu tapahtuu. Päinvastoin, uuden kuun tapahtuu, koska sen asema on tiivistynyt auringolle. Tarkemmin, kuun aikana 'uusi kuu' sijoitetaan jossain välissä auringon ja maapallon.

Yhteenveto:

1. aikana uusi, kuu sijaitsee jonnekin auringon ja maapallon. Se on lähempänä aurinkoa.
2. Aikana täysikuu, kuu sijaitsee kaukana auringosta.
3. täysikuu on kirkkain kuun vaihe on kuunkierto kun uusi kuu on tummin.
4. uusikuu on ensimmäinen päivä kuunkierto kun täysikuu on 15. päivä kuunkierto.