Ero Vesi ja höyryVesi vs Steam

Höyry on vain vettä muodossa kaasun (höyrystynyt). Sen luonnollisin ja puhtaimmillaan tilaan (lisäämättä kondenssiveden), se on väritön tai näkymätön (läpinäkyvä) kaasu; mutta yleensä, useimmat ihmiset tunnistaa sen tulevan kaasun ulos kiehuvaa vettä, joka näyttää olevan väriltään valkoinen ja on hieman nähtävissä paljaalla silmällä. Värityksestä sumua erittäin johtuvan kondensaation vaikutuksesta minuutin vesipisaroita.

Koska sen kaasumaisessa, höyryn on löyhempi molekyylejä vastakohtana veden. Paitsi sen molekyyleistä on löysä, se myös liikkuu nopeammin. Tämä on lopullinen sen ominaisuuden kuin kaasumainen olomuoto. Jos höyryä lämmitetään, sen molekyylit jopa matkustaa paljon nopeammin kuin tavallisesti.

Steam on runsaasti teollisuuskäyttöön. On jopa ajankohta jossa oli höyryn vallankumous pohjustivat tekniikan nopean muutoksia ihmisen 's elämäntapa. Esimerkiksi höyry on käytännön sovellus matkustaa ja kuljetuksen. Höyrykoneet käytetään junia kondensoimalla höyryä aloittaa pumppaus koneeseen virran. myös höyryturbiinien käytetään laajasti kaikkialla maailmassa. Nämä laitteet ovat suureksi avuksi tuottaa sähköä. todiste sen merkitys on se, miten Yhdysvallat on muuttanut heidän kansakunnan höyrykäyttöiset behemoth että haravoi yli 86% energiastaan ​​höyryä. myös autoklavoimalla välineiden on oltava lääketieteen kokeilu ja toimintojen suorittaminen. tässä prosessissa, korkea painostettiin höyryä käytetään steriloida varusteet.

Vuonna kaikkein käytännöllisin päivittäisen käytön, höyry hyödynnetään myös kotona kun ruoanlaitto vihanneksia ja valmisteltaessa jälkiruoat kuten vanukkaat tai flans. Koska sen lämmönsiirto omaisuus, höyry on suurta apua kotimaassa.

Toisaalta, vesi vastaa elämän, kirjaimellisesti. Ilman sitä 's juurikaan eliö, joka voi selviytyä ilman sitä täällä maapallolla. Water, luonteeltaan, on hieman vaaleansininen värittömäksi näköinen. Se on tiheämpi hiukkasia tai molekyylien verrattuna höyryä. He matkustavat paljon hitaampi verrattuna niille ryhmän kaasun vastine.Paikallistaa vedenkäyttötapoihin on järjetöntä, koska on olemassa aivan liian monta mainita. Mutta vain todeta joitakin vettä käytetään uimiseen, juominen, ruoanlaitto, maatalouskäyttöön, valjastaminen vesivoima sähkön ja monet muut.

1. Steam valkoisesta läpinäkyvä väri, kun vesi on hieman vaaleansininen värittömäksi.

2. Steam on löysempi molekyylien verrattuna veteen

3. Höyry on nopeampaa siirtymässä molekyylejä kuin vettä.