Ero Kush ja HazeKush vs Haze

Kush ja sameus kuuluu perheeseen marihuanan. Ihmiset tupakoivat Kush ja sameus saada ylimääräistä ilo. Nämä kaksi ovat myös joskus käytetty lääkkeenä. Vaikka Kush ja Haze kannabis on monia yhtäläisyyksiä, ne ovat erilaisia ​​monessa suhteessa.

Kush kuuluu osajoukkoon 'kannabiksen Indica' taas sameus kuuluu osajoukkoon 'kannabis sativa'.

Kush on alkuperältään Afganistanissa ja on laajalti nähty Pakisthan, Iranissa ja Pohjois-Intiassa. Nimi Kush on johdettu Hindukuš vuorijono. Toisaalta, Haze juuret Keski-Kaliforniassa ja Jamaika.

Vaikka nämä kaksi ovat laajalti käytössä ympäri maailmaa, Kush pidetään paras rikkakasvien version. Kun otetaan huomioon genetiikka, on ero Kush ja sameus.

Kun puhutaan yrtti, Haze on pitempi kuin Kushin. Haze kasvaa pitempi noin 20 jalkaa korkea ja on tuuhea. Toisaalta, Kushin on lyhyempi ulkonäkö ja myös hieman bushy. Siemenet Haze ovat pieniä, mutta ovat hyvin voimakkaita. Haze tiedetään olevan makea ja hapan maku. Toisaalta, Kush on grapey maku.

Kush ja Haze ovat myös erilaiset niiden vaikutusta. Verrattaessa kahta, sameus on voimakkaampi vaikutus kuin Kushin.

Sekä Kush ja Haze tulee monia lajikkeita. Hindukuš, Purple Kush, OG Kush ja Master Kush ovat joitakin muunnelmia Kushin. Purple Haze, El Nino, Blue Pearl, Arjan 's Haze ovat joitakin Haze lajikkeita.

Yhteenveto1. Kush kuuluu osajoukkoon 'kannabiksen Indica' taas sameus kuuluu osajoukkoon 'kannabis sativa'.

2. Kush pidetään paras rikkakasvien versio. Kun otetaan huomioon genetiikka, on ero Kush ja sameus.

3. Kush on alkuperältään Afganistanissa ja on laajalti nähty Pakisthan, Iranissa ja Pohjois-Intiassa. Toisaalta, Haze juuret Keski-Kaliforniassa ja Jamaika.

4. Haze on pitempi kuin Kushin. Haze kasvaa pitempi noin 20 jalkaa korkea ja on tuuhea. Toisaalta, Kushin on lyhyempi ulkonäkö ja myös hieman bushy.

5. Kun verrataan kahta, sameus on voimakkaampi vaikutus kuin Kushin.

6. Haze tiedetään olevan makea ja hapan maku. Toisaalta, Kush on grapey maku.