Ero Vesi ja kivennäisvettäVesi vs Kivennäisvesi

Vesi on yhdiste, joka sisältää yhden happiatomin ja kaksi vetyatomia. Vesi peittää noin 70 prosenttia maapallon 's kuori ja on välttämätöntä kaikkien elävien organismien. Vesi tulee monissa muodoissa, kuten luonnon vettä, pullotettua vettä ja kivennäisvettä.

Vesi, joka on saanut luonnosta voidaan kutsua normaali vesi tai säännöllistä vettä. Toisaalta, kivennäisvettä on vettä, joka sisältää mineraaleja, siinä. Tämä itsessään osoittaa, että säännöllisesti tai tavallista vettä ja kivennäisvettä on erilainen sen sisällöstä.

Toisin kuin normaali vesi, kivennäisvesi sisältää mineraaleja, joko luonnollisesti tai keinotekoisesti lisätty. Kun vesi on saanut lähteistä, kuten jokien, järvien ja hyvin, kivennäisvettä on saanut vain alueilta, jotka ovat runsaasti mineraaleja. Tämä tarkoittaa, että vesi kaikista lähteistä peräisin ei voida käsitellä kivennäisvettä. Jopa vesi muista lähteistä muuntuu kivennäisvettä keinotekoisesti lisäämällä ravinteita sitä.

Vaikka vesi ei sisällä lisättyä mineraaleja, kivennäisvettä tulee kivennäisainelisäykset, kuihtuvat suuria arvoja tai vähemmän arvoa. Mineraali komponentit kivennäisvettä vaihtelee ja se voi sisältää sinkkiä, rautaa, kalsiumia, magnesiumia.

Verrattuna vettä, kivennäisvettä on hyvä lähde ravinteita. Toisin kuin tavalliset tai tavallista vettä, Kivennäisvesi on monia terveydellisiä etuja. Kivennäisvettä voidaan sanoa olevan päivittäin kertaus. Maku on myös ei eroa. Osa kivennäisvesien on ankarampi maku taas normaali vesi ei ole makua.

Säännöllinen vesi on saanut ilmaiseksi. Päinvastoin, kivennäisvettä ei tule ilmaiseksi ja on maksettava. Tämä tarkoittaa sitä, että kivennäisvettä on kalliimpaa kuin tavallinen vesi. Kivennäisvettä tulee kalliiksi, kun vesi läpi monia prosesseja, ennen kuin se pullotetaan.

Yhteenveto1. Vesi, joka on saanut luonnosta voidaan kutsua kuten tavallista vettä tai tavallista vettä. Toisaalta, kivennäisvettä on vettä, joka sisältää mineraaleja, siinä.

2. Toisin kuin normaali vesi, kivennäisvesi sisältää mineraaleja, joko luonnollisesti tai keinotekoisesti lisätty.

3. Verrattuna vettä, kivennäisvettä on hyvä lähde ravinteita.

4. Toisin kuin normaali tai tavallista vettä, Kivennäisvesi on monia terveydellisiä etuja.

5. Osa kivennäisvesien on ankarampi maku taas normaali vesi ei ole makua.