Ero mikroaaltouuni ja uuniMicrowave vs Oven

Molemmat 'mikroaaltouuni' ja 'uuni' tarkoittaa kahta erityistä keittiökoneet, joita usein käytetään lämmitykseen.

'Oven' on sateenvarjo ja laaja termi keittiötuotemarkkinoiden joka käyttää lämpöä ruokaa. Laite itsessään juontaa juurensa esihistoriasta kun eri sivilisaatioiden yritti ruokaa tulella. Uuni ensisijaisesti käyttää lämmöneristys tapa ruokaa. Laite tarjoaa myös erilaisia ​​valmistusmenetelmiä on useita elintarvikkeita. Lähes mitä tahansa ruokaa, olipa kyseessä liha, kasvis, tai hedelmien astia voidaan tehdä uunissa. Se voi paahtaa, leipoa tai paahtaa tahansa ruoka. Lisäksi, se voi myös uudelleen lämpöä suuria määriä ruokaa.

Tyypit uunit voidaan jakaa moniin ryhmiin. Keittäminen uunit voivat olla: uunissa, kiertoilmauuni, maa uuni, kaasu-uuni, ja mikroaaltouuni. Koska laite, uunia voidaan käyttää myös erityisiin tarkoituksiin, kuten keramiikka, taonta, lasinvalmistuksen, keramiikka, sementti, ja puu kuivaus.

Vuonna ruoanlaitto uuni, ruoka sijoitettu uunin sisällä on yleensä raaka tai esikypsennetty. Uuni ei todellinen keitto- tai päättyy keittäminen tietyn annoksen. Myös useimmat uunit hoitaa kaasun tai sähkön riippuen sen merkki ja malli.Toisaalta, siellä on mikroaaltouuni, lyhyt mikroaaltouuni tai siihen käsite laitteeseen. Mikroaaltouunit ovat tietyntyyppistä uunin, joka käyttää turvallista säteilyn kokata ja lämmön elintarvikkeita. Tämä uuni lämmittää ruoan nopeasti ja tehokkaasti. Mikroaaltouunissa on myös erilainen säteilyintensiteetit ja alueet (low, medium, high) ja muita hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten sulatus.

Mikroaaltouunissa on laite kehitetty käyttäen tutkatekniikan. Se keksittiin aikana toisen maailmansodan; se oli vain virallisesti käynnistettiin keittiötuotemarkkinoiden vuonna 1967. Vaikka mikroaaltouunissa voi suorittaa useimmat valmistustavat että uunissa tekee, se on yleensä käytetään esilämmitystä ja kuivaus elintarvikkeita. Se ei myöskään rajoitu Keittokemikaalina uuni vaan myös käyttää nopeaan ja innovatiivisia tapoja monilla tieteenaloilla. Mikroaaltouunit ajaa sähköä.

Yhteenveto:

1. 'Oven' ja 'mikroaaltouuni' viittaavat molemmat laitteet, jotka kuumentaa toiselle yksikölle, yleensä ruokaa. Molemmat laitteet ovat yleensä löytyy keittiössä tai voidaan käyttää myös muissa tiloissa muihin tarkoituksiin.
2. 'Oven' on laaja käsite, joka kattaa monenlaisia ​​Thermochamber. Useimmat uuni tyypit hoitaa lämpöeristyksen menetelmä, jossa lämmön tai alasti lämpöä kohdistetaan elintarvike- tai materiaalia. Toisaalta, mikroaaltouuni on erityinen termi, joka koskee tietyn tyyppistä laitetta. Mikroaaltouunit hakea turvallista säteilyn sijasta todellinen lämpö.
3. Uunit on paljon historiaa ja kehittyneet ajan mittaan. Uunit aloitti työkalujen ruoanlaittoon erilaisia ​​elintarvikkeita eri sivilisaatioiden koska esihistoriallisia kertaa. Sen sijaan, historia mikroaaltouuni on suhteellisen uusi verrattuna.
4. Uunit on paljon käyttötarkoituksia syrjään ruoanlaittoon. Monet tuotteet, kuten kide, lasia, keramiikkaa, keramiikkaa, ja muunlaisia ​​materiaaleja tehdään käyttämällä uunissa. Mitä mikroaaltouuni, elintarvikkeita ja muita sovellettavissa asiat eivät ole tehty, mutta kuumennetaan uudelleen ja rekonstruoitu käyttöön.
5. Elintarvikkeet asettaa uuniin usein esikypsennetty tai loppuvaiheessa ruoanlaittoon. Samaan aikaan, mikroaaltouuni voi suorittaa kaikki kypsentämismenetelmistä tapahtuu perinteisessä uunissa, mutta sitä miehekäs käytetään lämmitykseen, uudelleen kuumentamista, ja sulatus varten.