Ero Vapor ja SteamVapor vs Steam

Sekä höyryn ja höyryä luokitellaan näkymätön ja hajuton. Tärkein ero on, että höyry on mitään ainetta kaasumaisessa muodossa. Vapor on eräänlainen kaasu taas höyryä, vastineeksi, on eräänlainen höyryä. Sen lisäksi höyryä, monia esimerkkejä höyryn kuuluvat bensiini, erilaisia ​​kemikaaleja ja kemiallisia sovelluksia, kuten puhdistusaineita ja monet muut.

Vapor connotes kaksi valtioiden asia kaasulla yhtenä vakiona tiettyä ainetta. Lisäksi connotes jonkinlaista siirtymistä tilasta toiseen. Yksinkertaisesti sanottuna, kiinteää tai nestemäistä ainetta voi muuttua kaasua, ja että tuloksena kaasua kutsutaan höyry. Toisaalta, höyry on tekninen termi vesihöyryn tai vettä kaasumaisessa. Se on myös yksi yleisimmistä esimerkkejä höyryä.

Keskeinen ero höyryn ja höyryä on, että entinen termi on yleisesti käytetty termi, kun höyry on tekninen ja erityinen termi. Yhteinen määrite ja höyry höyry on lähtöpiste tai miten se muodostuu. Höyry ja muunlaisia ​​höyryn tehdään usein haihduttamalla tai muilla keinoin tai lämmön. Toinen yhtäläisyys on niiden ominaisuuksia kuin väliaikaisesti ilmassa, ollessa levinnyttä tilassa, ja jotka ovat tuloksena prosessin.

Koska höyry on yleinen termi, on monia käsitteitä, jotka viittaavat siihen. Termejä, kuten kylläisen höyryn (höyryn kiehumispiste lämpötila), minkä tyyppisiä höyryjä, jotka eivät noudata yleistä kaasulait (joka sisältää märkää kyllästetyn höyryn ja kuiva kyllästetyn höyryn) ja tulistetun höyryn (höyry ilman nestemäiset hiukkaset, mutta sen lämpötila ohi kiehumispiste aineen) käytetään usein ilmaisemaan tila höyrystyminen aineen.

Wet kyllästetyn höyryn määritellään höyry ripustettuja nestemäiset hiukkaset kuivana kyllästetyn höyryn on eräänlainen höyryä ilman nestettä hiukkanen.Toisaalta, höyryä suoraan tarkoittaa vettä kaasumaisessa. Höyryä syntyy johtuen menetelmän haihduttamalla tai sublimoimalla ja poistaa tiivistymistä. Se sisältää hyvin pieniä määriä vettä. Vuonna haihtuminen, lämpö on olennainen tekijä tekee höyryä tai vesihöyryä, kun tiivistyminen, vesihöyry todella tulee näkyviin yleensä muodossa pilvien tai 'sekoitus pilvi.'

Ihmiset usein virhe ilmassa tai näkyvissä pakenemasta pilvi höyrynä. Kuitenkin teknisesti, se ei ole höyryä, vaan 'sekoittamalla pilvi'. Höyry syntyy haihtumisen aikana (kuten kiehuvaa vedenkeitin vettä), mutta se ei ole koskaan näkyvissä. 'Sekoitus pilvi' syntyy, kun lämmitetään vesihöyryn kiehuva kattila sekoittuu jäähtyä ympäröivään vesihöyryn ympäristössä. 'Sekoitus pilvi' tulee näkyviin, koska sekoitus tai kosketus kuuman ja viileän veden höyryt. 'Pilvi' on jo tiivistetyssä muodossa ja ottaa sumuisena ulkonäkö kuin pilvet taivaalla. Pieni vesipisarat viileässä vesihöyryn heijastaa valoa ja tekevät silmin havaittavaa.

Myös kahdenlaisia ​​höyry: 'märkä' höyry ja 'kuiva' höyryä. 'Märkä' höyry on eräänlainen höyryn luotu keittämällä nestemäisen veden sen kiehumispiste (1000C tai 212 F) tai enemmän lämpötilan. 'Kuiva' höyry on höyry esiintyvä ja poistuminen alle veden lämpötilan 's kiehumispiste.

Yhteenveto:

1. Vapor ja höyry liittyvät ehdot. 'Vapor' on ryhmä termi mitä tahansa ainetta (kiinteä tai nestemäinen), joka käy läpi kaasumaisessa taas 'höyry' on erityinen termi, joka tarkoittaa nestettä kaasumaisessa). Kannalta hierarkia, 'kaasu' on laajin kategoria jälkeen 'höyry' yhtenä sen tyypit ja vastineeksi, jonka jälkeen höyry eräänlaisena höyryä.