Ero Adsorb ja omaksuaAdsorboivat vs imevät

Jokainen voi olla tietoinen omaksua, mutta ehkä ole kuullut Adsorb. Muutos 'd' ja 'b', tekee paljon eroa kahden sanan. Sekä adsorboivat ja imevät ovat erilaisia, kun tarkastellaan fyysisen sekä kemialliset prosessit.

Kun materiaali imbibes jonkin verran kaasua tai nestettä, niin se voidaan sanoa, että materiaali on niellyt ainetta. Toisaalta, kun jonkin verran kaasua tai nestettä kertyy pinnalla materiaalin, niin prosessi voidaan kutsua Adsorb.

Imevät tarkoittaa prosessia, joka ottaa ainetta toiseksi aineeksi. Ota vastaan ​​on myös tila, jossa atomit, molekyylit ja ionit anna kiinteä, kaasu tai nestemäinen aine. Imevät on myös prosessi, jossa energiaa fotonin otetaan toinen yksikkö.

Adsorboivat voidaan kutsua kuin prosessi, jossa neste tai kaasu ei absorboi mutta se vain muodostaa pinnalle. Imevät liittyy tilavuuden taas adsorboituvat liittyy pintaan. Ilmiö Adsorb käytetään laajasti teollisuudessa vedenpuhdistukseen ja synteettiset hartsit.Puhuttaessa vastaan, voidaan sanoa, että jotain liikkuu sisällä objekti. Mutta jos Adsorb, jotain muodostaa kerroksen pinnalla objektin.

Adsorb liittyy tarttuvuus ja imevät liittyy liukenemisen tai diffuusion. Materiaaleissa, jotka suorittavat imevät, atomit, molekyylit ja muut hiukkaset otetaan sisäisesti. Toisaalta, on adsorboituvat atomit, molekyylit ja muut materiaalit kiinni pintaan.

Yhteenveto
1. Ota on prosessi, jossa materiaali imbibes jonkin verran nestettä tai kaasua siihen. Adsorb on prosessi, jossa joidenkin neste tai kaasu saa kertynyt toisen materiaalin pinnalle.
2. Toisin kuin imevät, joka liittyy tilavuuteen, Adsorb liittyy pintaan.
3. Ota Voidaan myös todeta, koska tilaa, jossa ionit, atomien tai molekyylien syöttää nestettä, kiinteitä tai kaasun materiaalia.
4. Ota vastaan ​​voidaan myös sanoa, että prosessi, jossa energiaa fotoneja imeytyy toisen yksikön.
5. imevät, jotain liikkuu sisällä objekti, kun taas Adsorb, aine muodostaa kerroksen pinnalla objekti.
6. Kun Adsorb liittyy tarttuvuus ja imevät liittyy liukenemisen tai diffuusion.