Ero etanolin ja biodieselinEtanoli vs. Biodiesel

Nopean kasvun epäpuhtauksien ollessa ilmakehään, todennäköisesti siksi, että hiilidioksidipäästöjä bensiinikäyttöisillä moottoriajoneuvojen tutkijat ovat jo keksineet ratkaisun tähän loputon ongelma. Ratkaisu tulee muodossa etanolin ja biodieselin.

Biopolttoaineita on ollut ensisijainen painopiste eniten energiaa asiantuntijat nykyään. Kuitenkin yleisin biopolttoaineet '' etanolin ja biodieselin C ovat pitkään pantu paljon keskustelua. Koska alku, molemmat valjastetaan kanssa biomassan energian. Etanoli on yleensä otettu maissi-, ruohoja ja muita maataloustuotteita jätteet, kun biodiesel on soijapavuista. Kuitenkin, muut maat voivat käyttää erilaisia ​​vaihtoehtoja soija ja maissi, kuten rapsin, rypsiöljy, auringonkukka, puuvillansiemen ja biomassan leviä.

Erityisesti Yhdysvalloissa, etanoli edullisesti sekoittamatta bensiiniä tehdä valmisteita 10% tai 85% etanolia. Huomioi, mitä korkeampi etanolipitoisuus sitä suurempi on kaasua 'oktaanin tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että polttoaine palaa paljon puhtaampaa kuin tavallisesti. Ongelmana on, etteivät kaikki ajoneuvot voivat tukea etanolin polttoaineena. Että' takia suurin osa ajoneuvojen pystyy käsittelemään vain sekoitus niinkin alhainen kuin 10%. Koska alkoholi-pohjainen biopolttoainetta, etanolia saatu transesteröimällä C jalostus- prosessi, jossa öljy ja alkoholi reagoivat keskenään poistamiseksi glyseriiniä.

Toisaalta biodiesel voidaan valjastaa rasvat joko eläimiä tai kasveja. Mutta Yhdysvalloissa, soija on tullut katkottua raaka biodieselit. Tämä biopolttoaine on tehokkaampaa kuin etanolia, koska se voi tuottaa enemmän energiaa (noin 93% enemmän) kuin ne käytetään tuotantoaan. Siinä tapauksessa, etanolia, se on vain noin 25%. Toinen etu tässä biopolttoaineen on, että se voi olla erillinen polttoaineen. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole sekoittamista on tarpeen, kuten etanolin.Mitä ympäristövaikutukset, biodiesel on yleensä ystävällisempi kuin etanolia. Se aiheuttaa 40-45% vähemmän saasteita kuin säännöllistä kaasua. Toisaalta, etanoli aiheuttaa vain 12-15% vähemmän saasteita kuin säännöllistä kaasua.

Kaiken kaikkiaan vaikka meidän ei tarvitse pelätä, että paljon enää ilmaston lämpenemisestä ja fossiilisten polttoaineiden takia kynnyksellä biopolttoaineiden, on edelleen suuri ongelma siinä, että lopullinen kytkin, koska siellä on paljon jätettyjä asioita käsitellään osalta polttoainetaloutta.

1. Biodiesel on yleensä saatu soijapavuista, kun taas etanoli on maissi.
2. Biodiesel on ympäristöystävällisempää kuin etanoli.
3. Biodiesel tuottaa enemmän energiaa kuin tarvittavan energian tuotantoaan verrattuna mitä etanolia voidaan tuottaa.