Ero Muotit ja HiivaMuotit vs Hiiva

Sekä muotit ja hiiva kuuluvat valtakunnan Sieni, ja ovat Eukaryootit.

Muotit ovat mikro-organismeja, joilla on taipumus kasvaa avulla useiden yksisoluiset säikeitä kutsutaan rihmastoa, kun taas hiiva on mikroskooppinen muoto sieniä, joilla vain yhden solun.

Muotit ovat pitkiä soluja näyttää säikeet, jotka muodostavat rakenteen rihmasienet toisaalta hiivat ovat joko pyöreä tai soikea. On 1500 erilaisia ​​hiivoja ja koko solun mitat on tyypin perusteella. Se on tavallisesti 3? M C 40? M halkaisijaltaan. On 400000 tyyppisiä multaa ja niiden koot riippuvat myös tyyppiä. Hiiva on ei Spöringin sienilajia taas muotin on Spöringin sienet.

Ei kaikenlaisia ​​muotit luoda sairauden tai pilata ruoan. Jotkut ovat hyödyllisiä biologista hajoamista. Hiivat käytetään tekemiseen alkoholijuomien, jotka sisältävät etanolia. Etanoli on aina käymisessä käyttämällä tiettyjä lajeja hiivaa. Hiivat käytetään myös leivonnassa, bioremediaatiossa, teollisen etanolin tuotantoon, probiootit, ja ruoka riippuvuutta tai makuja.Hiivat ovat pääasiassa löytyy meressä ja ne toistavat suvuttomasti. Ne lisääntyvät prosessin läpi orastava tai binaarisia ydinfission, jossa ydin on jaettu kahteen tai useampaan ytimeksi. Nämä ovat yleensä yksisoluisia; mutta jotkut hiivaa lajit saattavat tulla monisoluisten läpi muodostaen sarjan yhdistetyistä orastava solujen (aka false rihmastoa). Muotit, toisaalta, seksuaalisesti ja asexually jäljentää osaksi monisoluisten muodossa.

Yleensä muotit ovat hyvin hyvin värikäs verrattuna hiiva. Sekä homeiden ja hiivojen pidetään loisia, koska ne ovat opportunistisia organismeja, ja niiden on oltava vastaanottavan kasvaa, elää ja lisääntyä.

Yhteenveto:
'Hiivat' 'sienet, yksisoluisia, suvuton lisääntyminen kautta orastava, väritön loinen