Ero Kasvu ja kehitysKasvu vs Development

Termit kasvu ja kehittäminen ovat käytetään kaikilla elämänalueilla. Saattaa olla jonkin verran sekaannusta käytettäessä termeihin siten kuin niitä käytetään usein samassa merkityksessä. Kasvua vain 'saada isompi', kun taas kehitys on parannus.

Kasvua voidaan selittää yhä suurempia tai suurempi tai on enemmän merkitystä. Kasvu kutsutaan kuin fyysisiä muutoksia, jos niin kehitys on sanottu olevan fyysistä sekä sosiaalista ja psykologista muutosta. Kehitys tarkoittaa myös muutosta tai parantamista. Kasvu liittyy määrällisen parantamisen kehitys liittyy määrällisiä sekä laadullista parannusta.

Kun aikavälin kasvun liittyy elävien olentojen, se voi tarkoittaa kasvettua. Tässä kasvu että tulee yli elävä olento on fyysinen muutos ja se osoittaa kasvun paino, pituus ja luun tarttua. Toisaalta, kehitys on prosessi kehittää taitoja ja valmiuksia. Se käsittelee käyttäytymiseen aspektin elävän olennon. Esimerkiksi me vain sanoa, että kasvain on kasvanut eikä että kasvain on kehittynyt. Toisaalta, me yleensä sanoa, että 'hän on kehittynyt parempi ihminen' tai ', hän kehittyi parempaan kansalainen' ja niin edelleen.Kannalta taloudessa, sanomme oli tasaista kasvua maan 'talous viime vuosina. Olemme myös sanoa, että oli valtava kasvu tapauksessa sairaaloiden alueella. Olemme myös viitata maissa kehitetty ja kehittää, mikä tarkoittaa sitä, että maa on tehnyt suuria harppauksia kaikilla aloilla.

Yhteenveto

1. Kasvu on vain 'saada isompi', kun taas kehitys on parannus.
2. Kasvu voidaan selittää yhä suurempia tai suurempi tai on enemmän merkitystä.
3. Kasvu kutsutaan kuin fyysisiä muutoksia, jos niin kehitys on sanottu olevan fyysistä sekä sosiaalista ja psykologista muutosta.
4. Kasvu liittyy määrällisen parantamisen kehitys liittyy määrällisiä sekä laadullinen parannus
5. Kun aikavälin kasvun liittyy elävien olentojen, se voi tarkoittaa kasvua paino, pituus ja luun tarttua. Toisaalta, kehitys on prosessi kehittää taitoja ja valmiuksia. Se käsittelee käyttäytymiseen aspektin elävän olennon.