Ero Galaxy ja UniverseGalaxy vs Universe

Galaxy, joka voidaan kutsua tähti cluster tai tähti järjestelmä, on järjestelmä, joka koostuu tähdet, kaasun, asteroidit, pöly, ja pimeä aine. Keskeinen voima tunnetaan musta aukko pitää kaikkia näitä yhdessä. Maailmankaikkeus koostuu Maan ja muiden taivaankappaleiden avaruudessa. Aurinkokunta on osa maailmankaikkeutta.

Galaksi on osa maailmankaikkeutta. Maailmankaikkeus on laajempi käsite kuin galaksin kaikki on sisällytetty siihen.

Galaxy vaihtelee jättiläinen, jossa biljoonia tähdet, ja kääpiö miljoonia tähtiä. Nämä tähdet ovat tiedossa liikkua massan keskellä. On monia ulkoavaruuden galakseista. Useita teorioita toteavat, että on olemassa monia ulkoavaruuden galakseista, että emme ole tietoisia, koska ne ovat näkymättömiä.

Kun puhutaan maailmankaikkeuden, se voi koostua mitään ympärillämme. Maan, energia, taivas, galakseja, ja kaikki, mikä on nähtävissä ympärillämme kuuluu termin 'maailmankaikkeuden.'

'Galaxy' on termi, joka on otettu kreikan sanasta 'Galaxias', joka tarkoittaa 'maito'. 'Universe' on sana, joka on peräisin Vanha ranskalainen sana 'univers', joka on peräisin latinan sanasta 'universum', joka tarkoittaa 'muuttunut yhdeksi.'Galaxy on eri muotoisia ja kokoisia. Yleensä galaksi on jaettu elliptinen, kierre, sauvaspiraaligalaksi, ja epäsäännöllinen.

Kuten kohti Big Bang Theory, maailmankaikkeus tiedetään laajentunut erittäin kuuma ja tiheä vaihe tunnetaan Planckin epookki. Siitä lähtien Planckin epookki, maailmankaikkeus on kasvanut aina. Sanotaan, että maailmankaikkeus on 13-vuotiaana 75000000000vuosi.

Yhteenveto:

1. galaksi on osa maailmankaikkeutta.
2. Galaxy, jota voidaan kutsua tähti cluster tai tähti järjestelmä, on järjestelmä, joka koostuu tähdet, kaasun, asteroidit, pöly, ja pimeä aine. Maailmankaikkeus koostuu Maan ja muiden taivaankappaleiden avaruudessa. Aurinkokunta on osa maailmankaikkeutta.
3. 'Galaxy' on termi, joka on otettu kreikan sanasta 'Galaxias', joka tarkoittaa 'maito'. 'Universe' on sana, joka on johdettu vanhasta ranskan sana 'univers', joka on peräisin latinan sanasta 'universum', joka tarkoittaa 'muuttunut yhdeksi.'
4. Kuten kohti Big Bang Theory, maailmankaikkeus tiedetään laajentunut erittäin kuuma ja tiheä vaihe tunnetaan Planckin epookki. Siitä lähtien Planckin epookki, maailmankaikkeus on kasvanut aina.