Ero Adsorbentti ja ImukykyinenAdsorbentti vs Imukykyinen

Jokainen on tietoinen sanan imukykyinen, mutta ehkä ole kuullut adsorbenttiin. Yhdellä muutos 'd' sijasta 'b' tarkoittaa paljon eroa näiden kahden välillä. Sekä adsorbentti ja imukykyinen ovat erilaisia ​​fyysisiä ja kemiallisia prosesseja.

Imukykyinen on prosessi, jossa materiaali absorboi jonkin verran nestettä tai kaasua siihen. Adsorbentti on prosessi, jossa joidenkin neste tai kaasu saa kertynyt pinnalle kiinteän aineen.

Imukykyinen on prosessi, jossa aine otetaan toisessa aineessa. Imukykyinen Voidaan myös todeta, koska tilaa, jossa ionit, atomien tai molekyylien syöttää nestettä, kiinteitä tai kaasun materiaalia. Imeytyminen voidaan myös sanoa, että prosessi, jossa energia fotonin imeytyy toisen yksikön.

Toisin kuin imukykyinen joka liittyy tilavuuteen, Adsorbentti liittyy pintaan. Adsorbentti on juuri päinvastainen imukykyisen jossa kaasu tai neste ei imeydy, mutta vain muodostaa pinnalle materiaalia. Adsorbenttia käytetään laajalti teollisissa sovelluksissa, kuten aktiivihiiltä, ​​veden puhdistus ja synteettiset hartsit.

Imeytymistä, jotain liikkuu sisällä objekti, kun taas adsorbenttia aine muodostaa kerroksen pinnalla objekti.

Adsorptio liittyy tarttuvuus ja absorption liittyy liukenemisen tai diffuusion. Imukykyisissä materiaaleja, atomien, molekyylien tai hiukkasia sisäisesti. Toisaalta, hiukkaset, atomit ja molekyylit tarttuvat pintaan vain Adsorbentti materiaaleista. Molekyylit säilyvät vain pinnalla. Imeytyminen voidaan myös kutsua täyttämällä huokoset kuin molekyylit menevät syvälle kehoon.

Yhteenveto1. Imukykyinen on prosessi, jossa materiaali absorboi jonkin verran nestettä tai kaasua siihen. Adsorbentti on prosessi, jossa joidenkin neste tai kaasu saa kertynyt pinnalle kiinteän aineen.

2. Toisin kuin imukykyinen joka liittyy tilavuuteen, Adsorbentti liittyy pintaan.

3. Imukykyinen Voidaan myös todeta, koska tilaa, jossa ionit, atomien tai molekyylien syöttää nestettä, kiinteitä tai kaasun materiaalia.

4. imeytymistä voidaan myös sanoa, että prosessi, jossa energia fotonin imeytyy toisen yksikön.

5. imeytyminen, jotain liikkuu sisällä objekti, kun taas adsorptio, aine muodostaa kerroksen pinnalla objekti.

6. Adsorptio liittyy tarttuvuus ja absorption liittyy liukenemisen tai diffuusion.