Ero Crystal ja GrainCrystal vs Grain

Crystal ja vilja on samoja komponentteja ja myös suorittaa lähes samat toiminnot, jotka tekevät vaikea erottaa toisistaan. Useimmat metallurgit viittaavat kiteiden jyvinä.

Mikä on viljaa? Vilja voidaan kutsua kuin pienempi vaihtelu kiteen. Kiteitä muodostetaan yleensä jähmettymisen nestemäisen metallin atomeista. Jokainen jyvistä edustaa kide.

Mikä on Crystal? Kiteet voidaan kutsua suuria rakeita. Kiteet on ainutlaatuinen järjestely molekyylien tai atomien ja ristikko osoittaa symmetria ja pitkän kantaman järjestys.

Symmetria ja rakenne crystal auttaa määritettäessä fysikaaliset ominaisuudet aineen, kuten sähköisen vyörakenne, pilkkominen ja optinen läpinäkyvyys. Puhuttaessa jyviä, koko auttaa määritettäessä tiettyjen fysikaalisten ominaisuuksien, kuten vetolujuus ja sitkeys. Ominaisuudet aineiden riippuvat myös viljan omaisuutta. Esimerkiksi hienorakeinen aine on kova ja kova, kun taas kurssi martioitu on parempi sähköinen johtava.

Symmetria kiteet johtuu sisäistä järjestelyä atomia. Useimmat kiteet koostuvat kolmiulotteinen paneelit atomia. Mutta koko vilja on erilainen. Esimerkiksi koko jyvän vakiinnuttamista metallien riippuu lämmönsiirron ja nopeus jäähdytys muiden tekijöiden.

Kun kiteen koko määritetään käyttämällä X ray diffraction kuvioita, raekoko määräytyy muihin tekniikoihin, kuten transmissioelektronimikroskopialla.

Crystal on sana, joka on johdettu kreikan Krustallos, joka tarkoittaa 'rock crystal. Sana Grain on johdettu vanhasta Fr. Grein ja Latinalaisesta Granum, mikä tarkoittaa siementä. Ensimmäinen tätä sanaa käytettiin fo siemenet ja maissi ja myöhemmin sitä käytettiin muiden aineiden.Yhteenveto

1. Grain voidaan kutsua kuin pienempi vaihtelu kiteen.

2. Kiteet voidaan kutsua suuria rakeita. Kiteet on ainutlaatuinen järjestely molekyylien tai atomien ja ristikko osoittaa symmetria ja pitkän kantaman järjestys.

3. Jokainen jyviä edustaa kide.

4. symmetria ja rakenne crystal auttaa määritettäessä fysikaaliset ominaisuudet aineen, kuten sähköisen vyörakenne, pilkkominen ja optinen läpinäkyvyys. Puhuttaessa jyviä, koko auttaa määritettäessä tiettyjen fysikaalisten ominaisuuksien, kuten vetolujuus ja sitkeys.