Ero Micro ja MacroMicro vs Macro

Tärkeimmät erot 'mikro' ja 'makro' on, että makro on suuressa mittakaavassa ja ei voida havaita, kun mikro on hyvin pienimuotoista ja voidaan havaita tai tunnistaa.

On monia makro- ja mikrotason järjestelmien, joilla on oma määritelmät, selityksiä, ja erot. Esimerkiksi erot mikro-ja makrotalouden, erot mikro ja macrolenses erot makro ja mikrolajiutumista erot mikro ja macroanalysis, sekä erot mikro- ja macroinfluences, mikroilmaston ja suurilmastosta. Lista jatkuu, mutta kaikilla näillä aloilla tai alueilla on joitakin perusasioita yhtäläisyyksiä viittaus 'mikro' ja 'makro.'

Yritämme erottaa 'mikro' ja 'makro' pohjalta erilaisia ​​esimerkkejä eri alojen.

taloustiede

Taloustieteessä Koko kenttä on jaettu kahteen; makro ja mikrotalouden. 'Micro' käsittelee tietyn alan tai tietyn sektorin, suhteet yritysten ja kotitalouksien sisällä markkinoilla taas 'makro' käsittelee taloustiede joka liittyy koko kansakunnan laajamittaisesti kuin kokonaistuotanto vuodessa.
Microeconomics kutsutaan hinta teorian kuin se pohjimmiltaan keskittyy tuotteiden hinnat ja palvelut taas makrotalouden keskittyy talouteen kansakunnan. Tämä sisältää brutto tuottavuus, työttömyysaste, inflaatio jneevoluutio

Makro ja mikroevoluutioon tutkitaan erikseen. Mikroevoluutioon uskotaan olevan evoluution lajin sisällä ja sen geenipoolia. Se katsotaan sisältyvän pieni osa luontoa, so geenipooliin tietyn lajin, vaihtelut ilmenevät pienen osan. Esimerkiksi yhden pentueen koirasta, joilla pentuja eri sävyjä. Musta ja valkoinen koira on pennut, jotka ovat mustia ja valkoisia. Jotkut ovat hallitseva valkoinen ja vähemmän mustaa. Tai samat vanhemmat, joilla on yksi lapsi ruskeat hiukset, mustat silmät ja muut mustat hiukset, ruskeat silmät.

Kuitenkin makroevoluutioon on jotain valtava kuin evoluutio elämän vedestä, kehityksestä lintujen dinosaurukset, tai kehitys höyheniä. Toinen esimerkki on kehitys hevonen (Equidae) koiran olentoja. Nämä olennot olivat kasvinsyöjiä, ja kun niiden elinympäristö muuttuu ruohoinen laitumia, he tarvitsivat laiduntaa nopeammin ja kattavat enemmän alaa nopeammin. Näin jalat sai pitkänomainen ja varpaat vähentää. Nämä muutokset olivat äkillisiä ja ei havaittu kukaan.
Samoin on olemassa monia järjestelmiä, joiden esimerkkiä voimme antaa, mutta tärkein ero on ero niiden osuus.

Yhteenveto:

1. Perus ero 'makro' ja 'mikro' on micro on variaatioita, suhteiden tai ominaisuuksia pienemmässä mittakaavassa tai osa taas 'makro' on muunnelma tai suhde tai ominaisuudet suuremman osuuden tai mittakaavassa.