Ero Fusion ja FissioFusion vs Fissio

On selvä muutos, joka ilmi käytettäessä Fissio tai Fusion. Ne ovat täysin erilaisia ​​prosesseja, joihin liittyy eri atomi reaktiot asiasta. Sekä fissio ja fuusio ovat monimutkaisia ​​muotoja ydinreaktio. On olemassa kaksi eri reaktioita, jotka meidän täytyy ajatella, kun tarkastellaan erot fissio ja fuusio. Ensimmäinen on ydinreaktioon; Tämä on prosessi, joka muuttaa järjestely protonit ja neutronit löytyy atomien ydin. Kemiallisessa reaktiossa, se on molekyylejä, jotka on järjestetty uudelleen, ja atomit, jotka pysyvät muuttumattomana tilassa. Molemmat reaktiot voivat aiheuttaa valtavan vapauttaa energiaa, vaan kemiallisen reaktion on usein hitaampaa tapahtua kuin ydinreaktioon.

Lets ensin katsoa fissio; termi fissio poikkeaa lähteestä sanasta halkeama. Säätiö Sana tarkoittaa yleensä jakaa jotain. Toiminnan fissio liittyy erottamaan atomeja komponentteja. Fissioreaktiossa kukin atomi on jaettu kahteen, ja suuri määrä energiaa syntyy. Jokainen atomi, joka on jaettu julkaisee kokoelma hiukkasia kutsutaan neutroneja; nämä hiukkaset vuorovaikutuksessa muiden atomien, räjäyttämällä ne erilleen. Maallikon 'termein teko fissio on murskata atomia. Kun atomit törmäävät yhteen ne luovat koko pallo energiaa, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Se on prosessi fissio että valtuuksien joitakin ydinaseita.

Fusion, vaikka on atomi reaktion, couldn 't olla suurempi ero fissio. Fuusio on pohjimmiltaan prosessi työntää pienemmän atomit yhdessä. Atomit on jaettu kahteen muotoja, valoa atomien ja raskaiden atomien. Fuusio on prosessi, joka liittyy squishing sytytin atomit yhdessä tuottavat yhden suuren atomi. kevyin atomit on vety. Kun atomi fuusio aiheutti vedyn se voi olla tuhoisia vaikutuksia. vetypommi on sata kertaa tehokkaampi kuin mikään ydinreaktiota aiheuttama fissio. Jos käytetään nykyään, ihmiskunta olisi tuhoutunut.Lopuksi yksinkertaisin tapa havainnoida eroja fissio ja ydinfuusion on seuraava; fissio luo kahden atomin yhdestä ja fuusio massat yhdessä luoda yksi atomi. Molemmat reaktiot aiheuttavat valtavia määriä energiaa, joka voi aiheuttaa tuhoisia vaikutuksia käytettynä aseina.

Yhteenveto

1. Ydinfissio ja ydinfuusio ovat molemmat atomin reaktiot asiasta.
2. Ydinfissio liittyy halkaistu ytimet atomin solmia kaksi uutta atomia, ydinvoima reagoimaan aiheuttama jakamalla molekyylit johtaa suuren tuotoksen energiaa.
3. Fuusio on täydellinen vastakohta fissio.
4. ydinfuusion, atomit pakotetaan Yhdessä uuteen tehokkaampia atomeja. Tämä reaktio voi antaa meille valtavan energianlähde, paljon suurempi kuin Fissioreaktiossa.