Ero OTG ja Microwave OTG vs Microwave

 

Uuni Leivänpaahdin Griller tai OTG ja mikroaaltouunit ovat kaksi työkaluja, joilla voit valmistaa ruokaa. Mutta he tekevät tämän hyvin eri tavoin. OTG käyttää lämmityselementti lämpenee virtaa sen läpi. Elementti lämmittää ilmaa, joka tulee kosketuksiin ja kypsentää ruokaa. Toisaalta, mikroaallot säteilevät erittäin korkealla taajuudella aaltoja esineen keittää. Aallot värähtelevät vesimolekyylit elintarvike aiheuttaen lämpötilan nousu.
Suurin haittapuoli olevan OTG on mahdollisuus epätasainen ruoanlaittoon. Koska lämpö tulee ulkopuolelta ruokaa ja hitaasti toimii tiensä, on taipumus jossa ulkopuolella saa palanut, kun sisällä on vielä raaka. Tämä ei ole niin paha mikroaalloilla sillä aallot tunkeutuvat syvälle lihaan, mikä aiheuttaa tasaisemman ruoanlaittoon.Mikroaallot myös etulyöntiasema OTG, kun se tulee ruoanlaitto nopeutta. Tämä johtuu OTGs kestää jonkin aikaa lämmittää elementti, niin ilma sen ympärillä, ja sitten lopulta valmistettavaan ruokaan. Mikroaalloilla, lämpö toimitetaan suoraan ruoan sijasta sen ympärille. OTGs myös jätteiden paljon energiaa lämmön että doesnt 't mene ruoka koska koko uunin kuumenee-up samoin. Vuonna mikroaaltouuni, hyvin vähän lämpöä menee hukkaan. Myös pyörivä levy, joka pitää ruoan tuskin kuumenee. Tämä tarkoittaa vähemmän virrankulutus ja alemmat sähkölaskua.

Mikroaaltouunit ovat myös turvallisempia yleiseen käyttöön, koska heillä ei ole kuumiin osiin, jotka voi polttaa, kun otetaan ruoan ulos. Toisin kuin OTGs missä sinun täytyy olla hyvin varovainen, varsinkin kun nämä kontit tuskin sopivat uunissa. Ensisijainen haittapuoli mikroaaltouunissa on, että et voi käyttää metalliastioissa sisällä. Metalli on taipumus toimia kuin antenni ja tuottaa ja sähkövirtaa. Tämä johtaa usein kipinöintiä ja pieniä räjähdyksiä, jotka voivat olla vaarallisia. On parasta nähdä, jos kontin käytät on mikroaaltouuninkestävä ennen kiinni sitä sisällä mikroaaltouunissa.

Yhteenveto:

OTG luo lämpöä vastukset taas mikroaaltouuni käyttää suurtaajuusaaltoja

Mikroaaltouuni kokki tasaisemmin kuin OTG

Mikroaallot kypsyvät nopeammin kuin OTG

Mikroaallot tuhlata vähemmän energiaa kuin OTG

Mikroaallot eivät osaa, joka voi polttaa te toisin OTG