Ero Hiivat ja Fungus Hiiva vs Fungus

Sieni kuuluu sieniä valtakunnan. Hiiva, joka liittyy jossain määrin sieni, on yksisoluisia sieniä.

Sieni koostuu rihmastoa. Nämä ovat pitkiä putkia, jotka muodostavat oksat ja kattavat monia alueita.

Vuonna sieni valtakunnassa, on yli 80000 tunnettuja lajeja. Koska on olemassa tuhansia lajeja, on vaikea kertoa yleiset ominaisuudet sientä. Sieni on monia ominaisuuksia, kuten puute johtosolukot ja klorofylli. Koska se ei sisällä klorofylliä, sienet eivät voi valmistaa oman ruoka perusteellinen fotosynteesi. Ja koska ne eivät sisällä johtosolukot, niillä on tiettyjä rajoituksia ravintoaineita, että he saavat.

Hiivat jäljentää läpi orastava. Sienet lisääntyä sekä seksuaalisesti ja suvuttomasti. Jotkut sienet lisääntyä kautta itiöitä ja toiset tuottamalla klooneja itseään.Hiivat ja sienet ovat olleet tiedossa jo hyvin pitkää vuotta. Arkeologit ovat löytäneet läsnäolo hiivan panimoissa ja leipomot Egyptissä, jotka juontavat juurensa noin 4000 vuotta sitten. Vasta 19. vuosisadalla ihmiset voisivat olla joitakin ajatuksia siitä, mitä hiiva on. Louis Pasteur oli ensimmäinen julistaa, että hiiva oli elävä organismi. Vaahtoamista ja nousee elintarvikkeita johtui käymisen käynnissä, koska läsnä hiivan.

Sieni on tärkeä rooli ravinnekierto ja myös orgaanisen aineksen hajotusta. Niitä käytetään myös elintarvikkeiden, kuten tryffeleitä ja sieniä. Sieni, erityisesti hiivaa, käytetään käymisen eri elintarvikkeita. Sientä käytetään myös tuottamaan antibiootteja. Ne toimivat myös biologiset torjunta-aineet.

Yhteenveto:

1. Sieni on valmistettu rihmastoa. Nämä ovat pitkiä putkia, jotka muodostavat oksat ja kattavat monia alueita.
2. Hiiva, joka liittyy jossain määrin sieni, on yksisoluisia sieniä.
3. sieni valtakunnassa, on yli 80000 tunnettuja lajeja ja hiiva on yksi niistä.
4. sieni on monia ominaisuuksia, kuten puute johtosolukot ja klorofylli.
5. Hiivat jäljentää läpi orastava. Sienet lisääntyä sekä seksuaalisesti ja suvuttomasti. Jotkut sienet lisääntyä kautta itiöitä ja toiset tuottamalla klooneja itseään.
6. Arkeologit ovat löytäneet läsnäolo hiivan panimoissa ja leipomot Egyptissä, jotka juontavat juurensa noin 4000 vuotta sitten.