Ero Discovery ja Invention
Discovery vs Invention

Rento jokapäiväistä keskustelua, yksi todennäköisesti vaihtaa sanojen 'löytö' ja 'keksintö', huolettomasti niin. ? Moni olisi tyytymään oletus, että nämä ovat yksi ja sama. Toisaalta, on niitä, jotka haluaisivat keskustella, että ne ovat täysin erilaiset hyvä määrä tukikelpoisia syistä. Ja määräävä tekijä, esine ne viittaavat. Nyrkkisääntönä on, että löydöt soveltaa niihin, jotka ovat olleet pitkään olemassa, kun keksintöjä, niille, jotka eivät ole koskaan ollut menneisyydessä.

Keksiä on kuin luoda jotain täysin erillistä ja oli olematon ennen teko. Luonnontieteiden, asia tai instanssi pidetään sellaisena, kun se on kirjattu esineitä, työkalut, koneet jne. Esimerkkejä keksintöjen olisi pyörät, auto, sakset, sateenvarjo, kuulakärkikynä, puhelin ja niin edelleen. Keksinnöt ovat peräisin materiaaleista, jotka on aiemmin löydetty ja jopa kokoelma ja integrointi aikaisempien keksintöjen. ? Esimerkiksi pyörä on keksintö peräisin puusta, kumista tai metallista C-aineita, jotka ovat olleet olemassa siitä lähtien. Toinen esimerkki C kuulakärkikynä on keksintö, joka integroitu etukäteen löytöjä ja keksintöjä, kuten musteen, metalli-, ja muoviputki. Toisin sanoen, se on integrointi materiaaleja, jotka on tuotettu täysin erillinen työkalu. Keksiä on suunnitella ja tuottaa jotain vastaamaan tiettyyn tarkoitukseen. Esimerkiksi keksintö saksien johtui tarvetta työkalu, joka voi leikata esineitä tehokkaasti ja huolellisesti. Se on suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten.

Discovery on aivan eri asia. Se on havaita jotain uutta. Huomaa verbi 'havaita'. Se ei välttämättä tarkoita luoda tai tuottaa kohde löytö, vaan se on tehdä tiedossa. Tärkeintä on, löydöt koske luonnollinen esiintyminen. Isaac Newton keksi painovoiman; hän ei keksinyt sitä. Tieteellisesti katsoen painovoima on jotain, joka on jo olemassa jo ennen maa oli muodostunut. Newton ei luoda sitä. Hän havaitaan ja antoi nimensä siihen. Discoveries antaa ihmisten tietää ja tunnistaa tosiasioihin tapahtumia, jotka ovat jo kauan ennen. Esimerkiksi ennen Newton antoi eroa siihen, mitä me nyt kutsumme painovoima, yleisö eivät tienneet tai tietoisesti huolissaan siitä. Löytö se johti yleistä tietoisuutta. Se teki heitä ymmärtämään konsepti sellaisella voimalla ja puhumattakaan, johti edelleen uraauurtavia keksintöjä, jotka unraveled, miten maailmankaikkeus toimii. Kuten keksinnöt, löydöt voidaan tarkoituksellisesti suunnitellaan kautta selvityskäynneillä voi olla odottamattomia samoin. Esimerkiksi pojat NASA lähettää joukkueita suorittamaan avaruustutkimuksen osittain uusia löytöjä. Ne voivat olla tai ei olla vihje siitä, mitä he ovat tulleet löytää.Yleisesti ottaen keksintö ja löytö työtä käsi kädessä. Kuten aiemmin mainittiin, keksinnöt ovat seurausta materiaalien ja tapahtumien löydetty jo ennen ajatus keksiä keksintö. Hyvä esimerkki olisi auto, alkuperäinen luomus johdettu metalleista, kaasu-, kumia ja muita raaka-aineita, jotka olivat ilmeisesti löydetty jo ennen käsitys tällaisen keksinnön. Samalla tavalla, löydöt ovat toisinaan tiettäväksi kautta apua keksintöjä. Esimerkiksi keksintö avaruussukkula johti löytöjä kuun ja planeettojen naapurimaiden maapallon.

Yhteenveto

Löytö koskee havaitsemiseksi jotain uutta. Kohde löytö on jo olematon ennen varsinaista löytö.

Keksintö on alkuperäinen käsite tai asia, joka ei ole olematon ennen varsinaista keksinnön.

Löytö koskee luonnonilmiöt kun taas keksintö, että ihmisen aiheuttama esineitä, työkaluja, prosesseja jne.