Ero Metallit ja epämetalliatomejaMetallit vs epämetalliatomeja
Sanotaan, että yksi yksinkertaisin kemiallinen aine vapaasti roaming ilmassa, syvällä meret ja ympäri maailmaa, siellä seisoo se, että ne ovat muodostuneet monin, monimutkaisilla tavoilla. Koska sokeri ja suola yhdisteet eroavat kemialliselta koostumukseltaan, elementit eroavat liian niiden rakenteesta. Nämä elementit käsittävät kaiken meidän silmät näkevät voidaan ryhmitellä ja luokitella metalleja ja epämetalliatomeja. Molemmat ovat osaltaan suurta hyötyä meidän maailman 's modernisointi ja edistystä, koska ihmiset ovat laajentaneet ajatuksiaan käyttää sitä. Vaikka molemmat hyödyllisiä, metallit ja epämetallit tietenkin vaihtelee niiden käyttöä ja ominaisuuksia.

Metallit voidaan monen mielestä sydämessä modernein rakenteiden näemme tänään. Ja useimmat näistä metalleista ovat voimakas vetolujuus, joka voi tukea raskaita kuormia. Tämän ominaisuuden vuoksi, metalleja voidaan käyttää rakennettaessa jyrkät rakennuksia ja valtava siltoja. Metallit käytetään tekemään niitä maailmansodan aseita, tekemään keittiöveitset, ja tekemään puuseppä 's saha. Niitä käytetään myös tehdä keittiövälineet koska ne kestävät tai kestää hyvin korkeita lämpötiloja.

Koska metallit ovat muokattavaksi, ne voidaan muodostaa kaikenlaisia ​​muotoja. Niitä voidaan muuttaa johtimet liian koska niiden sitkeys. Nämä käyttötarkoitukset ovat yleisesti määräytyy niiden ominaisuuksia. Kovuutensa ja sen vastustusta epämuodostuma, kestävyys tai vastus korroosiolta tai ruostumista ja se 's sulamis- ja kiehumispiste ovat tärkeitä ominaisuuksia meidän pitäisi tutkia. Jotkut ominaisuuksia, jotka auttavat milloin elementti on metallia tai ei ovat sen sähkönjohtavuus, lämpö- johtavuus ja vetolujuus. metalli, kuten kulta, hopea, alumiini, kupari ja pronssi on korkea sähkönjohtavuus ja vetolujuus.

Samaan aikaan, toisin kuin metalleja, jotka on luokiteltu kovaa, muokattavaksi alkuainetta, epämetalliatomeja kantaa näitä ominaisuuksia aivan vastapäätä heidän kollegansa. Yleensä nämä tekijät, jotka ovat muodossa kaasujen tai niitä hauras kiintoaineita ilman kiilto, ovat tyypillisiä metalli on kiillotettu tai lyhyitä, on kiiltävä. Useimmat näistä epämetalliatomeja huonon sähkönjohtavuuden lämpöä ja sähköä. Nämä ominaisuudet epämetalliatomeja ovat myös niitä ennustamisen niiden ainutlaatuisuus käyttötarkoituksia. Elementit nestemäisessä tai kaasumaisessa muodossa, kuten hiiltä on monia käyttötarkoituksia liikaa. Carbon esiintyy luonnossa puhtaassa muodossa timanttien ja grafiitti. Nämä kaksi ainetta, jotka ovat kuuluisia allotropes hiilen antaa myös monia merkittäviä etuja, kuten ne grafiittia kuitujen kudottu muovien valmistuksessa käytettävien tennismailat ja kevyt lentokoneita. Hiiliyhdisteet poltetaan polttoaineen ja niitä käytetään etenkin omakoti- ja metallit. Happi, toinen esimerkki nonmetal, on osoittanut meille, että epämetalliatomeja ovat niin hyödyllisiä kuin metalleja. Nykymaailmassa käyttää happea 's auttaa puhdistamaan turvallista juomavettä. Se hajuja ilmassa, valkaisuaineet vahat, öljyt, ja tekstiilit. Jotkut epämetalliatomeja käytetään myös sähköeristeet, vuonna desinfiointi uima-altaat ja tärkeimmät ainesosat joidenkin hyönteismyrkkyjen ja antiseptiset.Vaikka ne ilmeisesti ovat eri fyysisten ja kemiallisten ominaisuuksien, metallit ja epämetallit ovat suuria tekijöitä tässä yhteiskunnassa 's suuri harppaus ihmiskunnalle. Olisi erittäin mahdotonta, jos molemmat Haven' t olemassa tässä maailmassa. Joten meidän pitäisi ainakin yrittää parhaamme tasapainoa ja oikein käyttää näitä asioita, koska se 'on mitä meidän maailma ansaitsee.
Yhteenveto:

1. Metallit ja epämetalliatomeja vaihtelevat fyysisten ja kemiallisten ominaisuuksien, mutta ovat yhtä tärkeitä etenemistä yhteiskunnassa.
2. Metallit käytetään, koska niiden kestävyys. Ne ovat tarpeeksi vahvoja rakentaa pilvenpiirtäjiä, siltoja ja muita hyödyllisiä työkaluja.