Ero anatomia ja fysiologiaAnatomia vs fysiologia

Kun se tulee biologian, anatomia ja fysiologia ovat aiheita, että te usein törmännyt kanssa. ? Ne ovat kaksi haaraa, jotka ovat läheistä sukua toisilleen, mutta ne ovat täysin erilaisia ​​toisistaan. ? Anatomia on, että haara biologia, joka keskittyy tutkimukseen elollisen ja niiden fyysistä rakennetta. ? Toisaalta oksat, olet fysiologia, joka on yleensä tutkimuksen runko-osien ihmiskehon. ? On joitakin asiantuntijoita, jotka toteavat, että yksi henkilö ymmärtää ja ymmärtää taso fysiologian ne täytyy työskennellä ymmärtämisessä anatomia.

Päätutkimuksessa anatomian, se siirtyy ymmärtämään koko, muoto ja sijainti eri rakenne elimistöön. ? Tämä johtaa usein, että kokeilu menetelmää, jossa paljain silmin voi asianmukaisesti tunnistaa ja tarkistaa, mikä alue olisi, jos elimen tai ruumiinosan tulee sijaitsemaan. ? Fysiologia keskittyy enemmän miten organismit, elinten ja solujen työskentelevät funktiona ruumiinosa. ? Lyhyesti, jälkimmäinen tiede tavallisesti käsitellä kemiallisten komponenttien sisällä ruumiinosa, kun anatomia vain nähdä ulkotiloista.

Kun tutkia kunnolla, että tieteenala, anatomistit tavallisesti vaativat tätä leikkely prosessi tunnistamaan virallisesti ruumiinosia. ? Tämä tapahtuu yksinkertaisesti leikkaamalla ja avautuminen ruhot organismin, mukaan lukien ihmiset, joita tutkitaan. ? Lyhyesti sanottuna tutkimus edellyttäisi, että fysikaalisen ruumiinosia. ? ? Tutkia fysiologia, ihminen tarvitsee työskennellä todellisten elollisen tai kudosten täysin ymmärtää, miten tämä ruumiinosa reagoisi tiettyihin tilanteisiin ja tapahtumiin. ? Tämä merkitsisi tunnistaminen ja tutkiminen välittäjäaineiden vapautumista ja energian varastointi ihmisen soluissa.On yleensä kaksi osa-alojen anatomian. ? Nämä divisioonat ovat mikroskooppisen anatomian ja makroskooppisen anatomian tai myös kutsutaan brutto anatomia. ? Entinen keskitytään tutkimukseen fysikaalisen solun rakenteiden ja jälkimmäinen keskittyy asioita, jotka voidaan nähdä paljain silmin. ? Fysiologia keskittyy enemmän sisäisiä prosesseja, jotka määrittävät elin ??? s organismin ja on useita osa-alueita keskittyä kuten ihmisten, eläinten fysiologia, solu fysiologian ja neurofysiologian. ? Tarve tutkia anatomia on peräisin lääketieteen ammattilaisia, kuten röntgen-teknikot, jotka annetaan tehtäväksi ymmärtää eroja fyysisessä rakenteessa. ? Fysiologit puolestaan ​​käyttävät tätä tutkimusta kehittää omia havaintoja ja laskelmia, kun se tulee hoidettaessa sairauksia, kuten syöpää.

Yhteenveto:

1. anatomia on tutkimuksen fyysisen rakenteen ja ulkonäön varsinaisen itse kun fysiologia on tutkimus sisäisen toimintoja.
2. anatomia on haara biologia jossa ihmisiä kuten röntgen teknikot voivat kunnolla toimia luun tai todellinen elimen sairauksia tai poikkeamia, kun fysiologian toimii ymmärrystä kuivatuksen sisäisestä toiminnasta virheitä.