Ero Celsius ja celsiusCelsius vs. Centigrade

Niille, jotka eivät ymmärrä lämpötilamittaukset kokonaan, Celsius ja Celsius voi tuntua jakaa sama merkitys. Useimpiin tarkoituksiin ilmaisu 'celsius' ja 'Celsius' ovat yhteisiä toistensa synonyymejä ja käyttää toisiin laitteisiin jonka Englanti kieli. Sekä Celsius ja celsius käytetään vain viittaamalla Celsiuslämpötila asteikko eikä Fahrenheit tai Kelvin lämpötilamittaukset. Koska Celsius ei mittakaavassa lämpötilan mittaus Yhdysvalloissa, on paljon enemmän vaikutusvaltaa Euroopassa, missä mittakaavassa kehitettiin alunperin.

Celsius-asteikko luotiin vuonna 1741, jonka tutkija Anders Celsius. Celsius-asteikko hän perin suunniteltu asetettiin 0 astetta on piste, jossa vesi olisi keitetään ja 100 astetta oli lämpötilaa että vesi jäätyisi. Kun kuuluisan Celsius kuoli, mittakaava muutettiin veteen jäädyttäminen 0 astetta ja 100 astetta oli kun vesi keitetty. Useimmat maailman maat käyttävät Celsius kuin mittayksikkö selittää lämpötilan asteina samaan tapaan amerikkalaiset käyttävät Fahrenheit asteikon. Celsiuksen kutsuttiin yksiköiden Celsius kunnes noin 1948. Sen lisäksi, että viittaus lämpötilaan, Celsius arveltiin tarkoittavan sadasosa arvosanan. Tästä syystä se menetti yhteisiä tutkijoiden keskuudessa. Lisäksi tämä on syy, että celsius poistettiin asteittain ihmiset Ranskan ja Espanjan ensin sitten loput Euroopan maissa. Celsius voidaan käyttää samalla tavalla kuin Celsius 0 astetta jäädyttäminen ja 100 asteen kiehumispiste. Tieteellisissä julkaisuissa ja artikkeleita on yleisempää käyttää termiä 'celsius' yli 'Celsius', koska se oli yleisempää, kun asteikko oli kehitetty.Vuonna 1887, vety lämpömittarilla, käytettiin mittaamaan astetta mittakaavassa. Tämä mittaus oli identtinen Celsius elohopean asteikko 0,1 astetta. Tämä vahvisti ajatusta siitä, että mittaus- Celsius ja lämpötilassa tulisi olla pääosin sama, ja sana 'celsius' oli asteittain joidenkin maiden. Celsius voidaan lyhentää käyttämällä kirjain 'C' yksin. Tyypillisesti useita ja astemerkin etenee ennen lyhenne. Kuten Kelvin järjestelmän lämpötilan mittaus, Celsius on ehdoton nolla, mutta se on -273. 15C. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Celsius asteikkoa käytetään yksinomaan kuitenkin Englanti kutsuvat sitä celsius sijaan Celsius.
Useimpiin tarkoituksiin, Celsius ja Celsius ovat samat ja käsitellä samassa lämpötilassa mittakaavassa kuin muut.
Yhteenveto:

1. Celsius ja lämpötilassa liittyvät samassa lämpötilassa mittakaavassa, että ei Celsius ole Kelvin tai Fahrenheit. Celsius on yleisesti käytetty eri puolilla maailmaa. USA käyttää Fahrenheit laajuuden ja tutkijat käyttävät Kelvin.
2. Celsius asteikko luotiin tiedemies Anders Celsius. Yksiköt Celsius nimettiin astetta vuoteen 1948 asti.
3. Celsius asteikko todetaan, että 0 asteen vesi jäätyy ja keskittää kiehumispiste vettä 100 astetta. Celsius lyhennetään jonka pääoma 'C'