Ero Ionic kovalenttiset ja Metallic BondsIonic kovalenttiset vs Metallic Bonds

Kemia on hauska aihe, jossa ihmiset voivat tutkia mahdollisuuksia kemialliset ominaisuudet, rakenne, ja niin edelleen ja niin edelleen. Ihmiset, jotka ottavat tällaista polkua tai aste on päättymätön intohimo oppia kemikaaleista ja komponenteista.

Kemiallisia sidoksia ovat eräitä kaikkein perusaiheet täytyy opiskella kemiaa. Jo yläasteella, opiskelijat osallistuvat tutkimalla joukkovelkakirjojen näiden yhdisteiden koska se auttaa heitä ymmärtämään rakenteen tietyn yhdisteen.

Kemialliset sidokset määritellään kaltaiseksi atomien, joiden avulla he muodostavat aineita, jotka ovat kaksi tai useampia atomeja. Yksi kahden kemiallisia sidoksia ovat kovalenttinen sidos ja ionisidos.

Kovalenttinen sidos tunnetaan myös jaettu liimaus. Tässä pari elektronien tai yksi elektroni on yhdistetty kaksi atomiytimet. Tämäntyyppisessä liimaus, on vetovoima välillä negatiivisesti varautuneet elektronit ja positiivisesti varautuneet atomit. Näin ollen ei ole vastenmielisyys täällä, ja vetovoima tekee rakenteesta kiinteä ja tasapainossa tai tasapainossa. Lyhyesti, kovalenttista sitoutumista helpottaa atomien jakaa elektroneja välillä positiivisesti ja negatiivisesti varautuneita atomeja.Ionic liimaus, toisaalta, ei liity jakamista vaan siirtämistä. Tässä liimaus on avoinna toiseen atomiin on tilaa yhdelle tai useammalle elektroneja. Sitten tämä juuri lisätty elektroni on sitten sijoitetaan vähiten energiaa kuin vanhemmat atomi atomical kiertoradalla. Tämän tyyppinen sitoutuminen aiheuttaa yksi atomi on positiivinen varaus ja toisella negatiivinen varaus.

Kovalenttisia tai ionisidoksia ovat vain yksi tyyppisiä kemiallisia sidoksia. Viimeinen laji on metallinen sidos. Ymmärtäminen tämä käsite ei ainoastaan ​​auttaa opiskelijoita ymmärtämään kemiallisia ominaisuuksia vaan auttaa heitä kehittämään yleiskatsaus käsite.

Yhteenveto:

1. Ionic ja kovalenttisten sidosten alle kemiallisia sidoksia.
2. kovalenttinen sidos on jaettu liimaus samalla ionisidoksen siirretään liimaus atomeista.