Ero Dulbecco 's PBS ja PBSDPBS vs PBS

PBS, tai fosfaattipuskuroitu suolaliuos, ja Dulbecco 's fosfaattipuskuroitua suolaliuosta (DPBS), puskuroidaan salines käytetään biologisia tutkimuksia varten. PBS: llä ja DPBS käytetään tutkimuksia, joihin liittyy solujen. Liuos' s ionipitoisuus ja osmolaarisuus on isotoninen, joka on, se on yhteensopiva ihmisen kehon. Puskuri helpottaa tarjota ja säilyttää vakaa pH 7. 2-7. 6.

Ei ole mitään merkittävää eroa PBS ja DPBS. Molemmat niistä sisältävät natriumfosfaattia, natriumkloridia, ja, tarvittaessa, kaliumfosfaatti ja kaliumkloridi. Muut valmisteet, kuten DPBS, voi tai ei voi sisältää kalsiumia ja magnesiumia. PBS: llä ja DPBS on lukuisia sovelluksia, koska ne eivät ole haitallisia soluille. Sekä PBS ja DPBS voidaan huuhdella välineitä tai säiliöt saastuttamia soluilla. Myös molemmat voidaan käyttää laimentamiseen aineita. Vesimolekyylit sisällä laimentimet kuten proteiinia pysäytetään ja kuivuneet. Vesi joka yhdistyy aine pitää ainetta olevien konformationaalisten muutosten kuten denaturaatio. Kalsium ja magnesium ratkaisut voivat hillitä aktiivisuutta trypsiinin. Vuonna ellipsometrialla, adsorptio proteiini voidaan mitata ottamalla perusteella taajuuksien käytön PBS.

Fosfaattipuskuroituun suolaliuokseen, jossa lisäaineita, kuten EDTA: ta voidaan käyttää erottamaan mukana soluihin. Saostuminen muodostuu, kun sinkki, kahdenarvoisen metallin kanssa, lisätään PBS, minkä vuoksi sitä ei voida lisätä irrottaa soluihin. Hyvä 's puskuria sijaan käytetään sinkin tällaisessa tilanteessa.

Fosfaattipuskuroitu suolaliuos ja Dulbecco 's fosfaattipuskuroitu suolaliuos valmistetaan monella tavalla. Yksi tapa valmistaa sitä on liuottamalla 800 g. Natriumkloridia, 20 g. Kaliumkloridia, 2 molekyyliä vettä, 24 g. Kaliumfosfaattia, ja 144 g . natriumfosfaatti 8 L.: aan tislattua vettä. tuloksena on 10 litraa 10x PBS: ää. Suoraan mitataan pH PBS: ään käyttämällä pH-mittaria valmistettaessa puskuroituja liuoksia. pH ratkaisu on säädettävissä käyttäen natriumhydroksidia tai kloorivetyhappoa happo. Fosfaattipuskuroitu suolaliuos laimentimena valmistetaan päätösvuotena pitoisuutena 10 mM fosfaattia, 137 mM natriumkloridi, 2 7 mM kaliumkloridia, ja pH: ssa 7. 4. Fritsch, Sambrook, ja Maniatis on omalla tavallaan valmistelee puskuriliuokset kirjassaan nimeltä 'Molecular Cloning.' Niinpä varten litra 1x PBS, aloittaa valmistelun 800 ml. vettä, joka tislataan. Sisällytä 8 g. natriumkloridia sekä 0,2 g. kaliumkloridia . 1. 44 g. natriumfosfaattia sitten, minkä jälkeen lisätään 0,24 g. kaliumfosfaattia. Laita suolahappoa säätämään pH 7. 4. keksiä 1 litra PBS, lisää tislattua vettä, kunnes tasoitus enintään 1 litra. Dole ulos saatu liuos otetaan erä ja käyttää autoklaavissa steriloida ratkaisu. Säädä autoklaavissa 121? C ja autoklavoi se 20 minuuttia sen nestemäisessä sykli. Sen jälkeen, säilytä liuosta huoneenlämpötilassa.

Vaikka fosfaattipuskuroitua suolaliuosta ja Dulbecco 's fosfaattipuskuroitu suolaliuos valmistetaan monin tavoin, sisältö on edelleen sama. Siksi riippumatta siitä, miten se on valmisteilla, tulokset ja käyttötarkoitukset ovat edelleen samat.

Yhteenveto:1. PBS, tai fosfaattipuskuroitu suolaliuos, ja Dulbecco 's fosfaattipuskuroitua suolaliuosta (DPBS), puskuroidaan salines käytetään biologisia tutkimuksia varten.

2. Ratkaisu 's ionipitoisuus ja osmolaarisuus on isotoninen, eli se on yhteensopiva ihmisen kehon. Puskuri helpottaa tarjota ja säilyttää vakaa pH 7. 2-7. 6.

3. Ei ole mitään merkittävää eroa PBS ja DPBS. Molemmat niistä sisältävät natriumfosfaattia, natriumkloridia, ja, tarvittaessa, kaliumfosfaatti ja kaliumkloridi. Muut valmisteet, kuten DPBS, voi tai ei voi sisältää kalsiumia ja magnesiumia.

4. Sekä PBS ja DPBS voidaan huuhdella välineitä tai säiliöt saastuttamia soluilla. Myös molemmat voidaan käyttää laimentamiseen aineita. Vesimolekyylit sisällä laimentimet kuten proteiinia pysäytetään ja kuivuneet. Vesi joka yhdistyy aine pitää ainetta olevien konformationaalisten muutosten kuten denaturaatio. Kalsium ja magnesium ratkaisut voivat hillitä aktiivisuutta trypsiinin. Vuonna ellipsometrialla, adsorptio proteiini voidaan mitata ottamalla perusteella taajuuksien käytön PBS.

5. Fosfaattipuskuroitu suolaliuos lisäaineiden kanssa, kuten EDTA voidaan käyttää erottamaan mukana soluihin. Saostuminen muodostuu, kun sinkki, kahdenarvoisen metallin kanssa, lisätään PBS, minkä vuoksi sitä ei voida lisätä irrottaa soluihin. Hyvä 's puskuria sijaan käytetään sinkin tällaisessa tilanteessa.