Ero Lämpölevyt jäätymispisteMelting vs Jäätymispiste

Matter on eri valtioissa, erottuva muotoja ja vaiheita, että se hankkii tai olettaa. Se tulee kiinteässä olomuodossa, joka antaa sille kiinteä tilavuus ja muoto; nestemäisessä tilassa, joka antaa sille kiinteä tilavuus, mutta ei ole muotonsa, ja sen on sopeuduttava muotoon sen pakkaus; ja kaasun tila, joka sallii sen laajenemisen ja minne tahansa määrän käytettävissä.

Tila asia riippuu painetta ja lämpötilaa, joita sovelletaan sen joka sallii sen siirtymisen muodossa tai tilasta toiseen jokaisen lasku tai nousu paine tai lämpötila. Asia voidaan muuttaa kiinteästä tilasta nestemäiseen tilaan sulattamalla, ja se voidaan muuttaa nesteen kiinteään jäädyttämällä.
Sulamispiste ja jäätymispisteen aineen tai aineen vaihtelee sen osia. Sulamispiste aineen määritellään lämpötila, jossa kiinteä aine, kun sitä annetaan tarpeeksi lämpöä, on tullut neste riippuen aineen puhtaus ja paine, joka kohdistetaan siihen.

Jäätymispisteen aineen määritellään lämpötila, jossa väliä tai aine on muuttunut sen nestemäisessä kiinteäksi. Joidenkin aineiden, sulamispiste on sama tai sama kuin sen jäätymispiste. Seoksia ja orgaanisten yhdisteiden, kuitenkin, jäätymispiste on alhaisempi kuin sulamispiste.

Sulamispiste pidetään ominaispiirre aineen taas jäätymispiste ei ole, koska on olemassa aineita, jotka voidaan alijäähtynyt tai jäähdyttää yli jäätymispiste ilman muodostumista kiinteitä kiteitä.
Tällä sulamispiste, kiinteän ja nestemäisen faasin aineen ovat tasapainossa, toisin sanoen, kemiallista reaktiota ja sen käänteinen ovat yhtenevät ja eivät muutu. Sulamispiste aineen riippuu pitkälti normaali-ilmanpaineessa, kun paine on vain vähän vaikutusta aineen 's jäätymispiste.Vesi, joka on puhdas aine, on sama sulamis- ja jäätymispisteiden. Mutta kun se on sekoitettu muihin aineisiin, se on hitaampi sulamis- tai jäätymispiste. Sulamispiste aine on perustana tunnistamiseksi puhtaita aineita ja yhdisteitä.

Yhteenveto:

1. sulamispiste on lämpötila, jossa kiintoaine muutetaan nestemäiseen käyttämällä lämpöä ja painetta ja jäätymispiste on lämpötila, jossa neste muuttuu kiinteäksi.
2. Vaikka useimmat aineet, erityisesti puhtaiden aineiden, on sama sulamis- ja jäätymispisteiden. Jotkin aineet, kuten seokset ja yhdisteet, on alhaisempi jäätymispiste kuin niiden sulamispisteet.
3. sulamispiste aineen riippuu normaali-ilmanpaineessa, kun paine on vähäinen vaikutus jäätymispisteen aineen.
4. sulamispiste aine on perustana määritettäessä sen puhtaus ja sellaisten yhdisteiden identifioimiseksi, kun jäätymispiste ei ole.